Sènior 87 – Cardedeu 61

Molt bon inici de partit on vam agafar un clar avantatge gràcies a l’encert exterior. Després de dominar els primers quinze minuts, els visitants es van fer amb el control del partit, fet que els va permetre retallar la diferència en el marcador fins al nou punts al descans (43-34). Després d’un tercer quart igualat, a l’últim període (32.12), el bon joc i l’encert de cara a cistella ens van permetre trencar el partit definitivament.

Anotadors: Martini, L. (5), Usan, A. (11), Vallmajó, E. (13), Jaén, X.(2), Pascua, G. (26), Brotons, V. (3) Poch, S. (9), Casanova, E (14) i Aparicio, G (0).

Tirs lliures: 11/16 Triples: 12 (4 Pascua, G., 3 Vallmajó, E.i Usan, A. i1 Poch, S., Martini, L. i Brotons, V.)

Faltes personals: 15 (cap eliminat). Parcials: 25-10, 18-24,12-15 i 32-12.

Júnior blau 62 – Vilassar de Dalt 71

Júnior groc 41 – Caldes de Malavella 85

Davant d’un rival més fort tècnicament i físicament, ens va faltar una mica d’actitud, tot i que vam aguantar el partit ens uns límits més o menys dignes.

Júnior blanc 70 – Mataró 77 (dissabte a Figueres)

Vam començar molt bé el partit, movent la pilota i trobant espais alliberats de llançament, Al sego quart, però, no ens vam saber trobar i els visitants van anotar de manera còmoda. A la segona part la dinàmica no va canviar, i no va ser fins a l’últim quart que gràcies a l’encert exterior vam igualar el matx. Un cop a la pròrroga (61-61) no vam defensar bé el seu interior que ens va fer molt de mal.

Júnior blanc 61 – Vic 59 (diumenge a Peralada)

Vam iniciar el matx amb bona circulació de pilota i amb avantatge al marcador. El vic, però, molt intens, va escurçar diferències de manera ràpida. Després d’uns minuts de molts de nervis vam agafar un petit avantatge de deu punts, que vam mantenir fins als últims tres minuts de partit, que es va acabar decidint a cara o creu.

Quart 78 – Cadet 63

El rival, més fort físicament, ens ha obligat a jugar incòmodes i això ens ha afectat mentalment. Cal afegir també les pèrdues de pilotes i el desencert en atac, que no ens han ajudat gens. Ens falta millorar molts aspectes. Dissabte que ve contra el líder, el Palamós.

Infantil blau 27-Athlètic Silenc 38

Partit on el nostre desencert en atac ha decantat el resultat final.

Cassà 57- Infantil blanc 76

Els dos primers quarts del partit han estat molt igualats, tot i que després, gràcies a accions individuals amb encert, vam agafar l’avantatge en el marcador necessari per endur-nos el partit.

Mini UCAP 11 – Uni Girona 61

Ens hem atrevit a aplicar diferents aspectes ofensius davant d’un equip superior en totes les facetes del joc.

Mini 32 – Salle Palamós 82

Em quedo amb la bona primera part, que ha estat molt bona. Després, amb el cansament se’ns han anat les opcions de remuntar.

Premini blanc 73 – Roses 23

Molt bon partit contra un equip molt seriós i físic. Amb vuit jugadors hem aguantat bé el ritme i no ens hem carregat de faltes. Hem jugat intensos com sempre i cada cop més ordenats en atac.

Dominiques de Salt 28 – Premini blau 52

Tot i sortir una mica adormits, hem fet un molt bon partit com a conjunt.

Premini UCAP 27 – Vedruna 31

Molt bon partit on hem aconseguit tirar força vegades a cistella gràcies a aixecar molt bé el cap i a compartir molt bé la pilota!