Aquests són alguns dels 50 dibuixos recollits pel concurs l’Esport amb Valors de la CEBA durant la 2a trobada de bàsquet. Tot un èxit de participació, on els nens i nenes han representat amb multitud de formes, colors i lletres, el que significa per a ells de l’ESFORÇ I LA CONSTÀNCIA com a valors esportius. Des del C.B. Adepaf estem molt contents per la bona acollida que ha tingut la segona edició d’aquesta iniciativa, i que anirem repetim any a any per consolidar el treball de valors a l’esport.

Durant el mes d’abril, el jurat format pels delegats/des dels equips del C.B. Adepaf, s’encarregarà d’escollir els 3 dibuixos que millor representin l’esforç i la constància vist des de l’òptica dels infants, i els premis, gentilesa de la botiga de joguines Toysmaniatic, s’entregaran a l’última jornada CEBA el 31 de maig.

Moltes gràcies a tots els nens i nenes per la vostra participació. I esperem que us continueu esforçant com fins ara!!!