Abans de les 10.00h del matí, tots/es els jugadors/es de la CEBA anaven amunt i avall nerviosos per entrar a la pista, i demostrar tot el que saben fer en la 2a trobada de la CEBA. I és que mica en mica, i a partir dels entrenaments setmanals, se’ls comença a veure en el joc petits detalls que proven l’aprenentatge d’aspectes tècnics i tàctics com ara el tipus i la direcció del vot, la passada, el desmarcatge, els espais o la millora en els tirs a cistella.

Per altra banda, cada cop són més els participants que porten el seu bidó d’aigua de casa per disminuir el consum de plàstics d’un sol ús. I és que mica en mica anem reduint el consum d’ampolles petites d’aigua ajudant al treball que es fa des de l’escola per conscienciar als més petits de la importància de cuidar el planeta.

I per recuperar energies, el treball dels hàbits saludables que des del C.B. Adepaf considerem imprescindible perquè els jugadors/es prenguin consciència de la higiene, la hidratació i l’alimentació després de fer esport. Molt agraïts una trobada més a la col·laboració del Supermercat Esclat-BonPreu de l’Avinguda dels Països Catalans de Figueres i a Fructícola Empordà de Sant Pere Pescador que ens han subministrat tot el material necessari per tirar endavant aquesta faceta del projecte esportiu i educatiu de la CEBA.

Us deixem un recull de les millors fotografies del diumenge a la nostra pàgina de Facebook!