SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ) 84-77 C.B. Torelló

Partit amb dues parts antagòniques, en el que el Torelló va dominar la primera meitat i nosaltres la segona. Després d’uns primers 5’ amb igualtat en el marcador, els visitants passaven a dominar en el marcador i imposaven la seva intensitat i duresa clarament, arribant a una màxima diferència de 23 punts que semblaven ja irrecuperables. Tornant del descans, es van intercanviar els papers i erem nosaltres qui imposàvem el nostre joc tant en atac com en defensa i amb un parcial de 19-0 ens vèiem amb opcions de capgirar el marcador. Un últim quart igualat ens portava a un final ajustat, on vam saber jugar els últims minuts i vam poder sentenciar des de la línia de personal, que ens portava a certificar una gran remuntada contra el líder de la lliga.

ANOTADORS:

Darnés, P. (6), Porras, O. (-), Martini, L. (16), Usan, A. (-), Garriga, M. (6), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (7), Jaén, X.(9), Pascua, G. (26),Brotons, V. (5) Poch, S. (7) i Casanova, E (4). Tirs lliures: 23/29. Triples: 7 (3 Vallmajó, E. i Martini, L., Usan, A. i 1 Poch, S., Porras, O., Casanova, E. i Pascua, G.) Faltes personals: 26 (cap eliminat).

Parcials: 1rQ (14-29), 2nQ (19-25), 3rQ (24-4) i 4tQ (27-19)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)


JÚNIOR GROC 66-61 C.E. Palamós


CADET MASCULÍ


INFANTIL MASCULÍ BLANC


INFANTIL MASCULÍ BLAU

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS 63-19 A.E. Begur

Partit jugat contra un rival que s’ha presentat amb 6 jugadores on hem imposat el nostre ritme més alt fins que no han tingut més forces. Ens ha costat entrar en el partit (molt poc encert) i mica en mica ens hem anat deixant anar i ens han anat sortint més bé les coses!


MINI MASCULÍ 22-77 Vedruna Palamós

Millorem en defensa contra un rival molt superior.


MINI FEMENÍ UCAP STORKS 28-78 C.B. Olot

Dissabte vam jugar un molt bon partit en atac, trobant moltes opcions de tir a través de compartir molt bé la pilota entre nosaltres. En defensa, en canvi, vam patir força davant d’un equip molt més físic que nosaltres.
Hem de millorar les desconnexions que tenim en alguns moments del partit que ens deixen un sabor agredolç.
I ara… carnaval!

 


PRE-MINI MASCULÍ BLAU


PRE-MINI MASCULÍ BLANC

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS ALBERA


VETERANS


SÈNIOR MIXTE