SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ) 80-59 C.B. Arbúcies

Inici de partit igualat, on ens hem mostrat tous en defensa però on sempre hem anat per davant en el marcador. A mesura que passaven els minuts aconseguíem posar una diferència de deu punts en el marcador que ja no hem deixat escapar fins que a l’últim quart hem trencat el partit definitivament.

ANOTADORS:
Porras, O. (8), Martini, L. (6), Usan, A. (8), Garriga, M. (5), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (8), Jaén, X. (10), Pascua, G. (12),Brotons, V. (9) Poch, S. (7) i Casanova, E (7). Tirs lliures: 6/11. Triples: 15 (3 Brotons, V., 2 Vallmajó, E., Porras,O., Martini, L., Usan, A. i 1 Jaén, X., Poch, S., Casanova,E. i Pascua, G.) Faltes personals: 14 (cap elimintat).

Parcials: 1rQ (18-14), 2nQ (25-18), 3rQ (16-14) i 4tQ (21-13)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL) 65-68 C.B.E. Sant Narcís

Partit on no comencem bé en atac i no aconseguim enllaçar bé 3 passades ben fetes. El rival, amb molta intensitat i ritme, porten el partit a un nivell alt. Per la nostra part, ens costa posar-nos en el partit i vivim de les individualitats. Després del descans, presentem un millor encert en atac i ens posem al partit. Tot i així, ells demostren saber  jugar millor sota pressió i s’enduen la victòria. Setmana per treballar dur i intentar obtenir una victòria!


JÚNIOR GROC


CADET MASCULÍ 82-55 C.E.B. Girona

Partit controlat d’inici a final, on hem començat imposant el nostre ritme i marxant a la mitja part 47-17. Hem robat moltes pilotes i hem sortit molt bé al contraatac. Hem tingut també l’encert de 3 punts que a vegades no tenim o simplement no tirem per por a fallar. Llàstima de l’última part, que hem assumit la victòria abans de temps i hem rebut un parcial de 12-27, falta millorar actitud en aquest moment, però en general molt content. Felicitar i donar les gràcies, pel gran paper que han fet tant en Guillem com en David de l’Infantil, els dos han pogut aportar punts com recuperacions. Acabem la primera fase en tercer lloc amb 3 derrotes, una al primer partit de temporada, que estavem adormits, sinó estaríem amb un triple empat amb el primer i segon. Encarem la segona fase amb moltes ganes de treballar i de que les coses surtin bé.


C.B. Llagostera 52-70 INFANTIL MASCULÍ BLANC

Partit contra un rival que sabíem que feia pressió a tota la pista i que havíem parlat com sortir d’ella, la qual cosa vàrem aconseguir. Vam imposar un ritme alt de joc, sortint al contraatac sempre que podíem i anotant cistelles fàcils. Tot i aixú, les males passades en contraatac va fer que perdéssim moltes pilotes i no vam poder marxar en el marcador. Mitja part i partit igualat. Segona part vam seguir corrent sempre que podíem i quan no, vam jugar molt bé en estàtic. Això, i el cansament del rival, va fer que poguéssim agafar una diferència suficient per acabar el partit amb tranquil·litat.

Ara ens venen 3 partits difícils que haurem d’estar al 100% per poder competir-los fins al final.

INFANTIL MASCULÍ BLAU 61-50 U.E. La Cellera – Amer – Les Planes
Partit igualat al primer període però al segon vam augmentar el ritme de joc i sobretot la intensitat en defensa i ens va permetre recuperar moltes pilotes i anotar fàcil al contraatac. A partir d’aquí vam mantenir l’avantatge per sobre dels 10 punts sempre i vam poder ampliar-la, però la relaxació a l’últim quart va fer que els visitants remontessin el marcador. Vam treballar bé la sortida de pilota i el joc estàtic i sobretot, en comparació amb el partit anterior, les ganes i la intensitat.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS


MINI MASCULÍ 19-69 CESET-Masmitjà
Jugàvem un dels últims partits contra el primer de la lliga, superior tècnica i físicament. Tot i això, molt content del treball dels jugadors perquè el rival no ha parat d’apretar i fer 2×1 a la sortida de pilota i a través de passades n’hem sapigut sortir. El principial problema ha estat la mala lectura de les passades ja que el rival era molt més alt i fèiem passades per dalt, quan el millor és fer passades picades per reduir la pèrdua de pilotes.


MINI FEMENÍ UCAP STORKS


PRE-MINI MASCULÍ BLAU


C.E.B. Girona 51-91 PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Gran partit a nivell defensiu, sobretot durant la primera part. Hem aconseguit sortir còmodes al contraatac i en atac estàtic molt ordenats passant, tallant i jugant oberts per buscar sempre el company alliberat. A la segona part hem pagat l’esforç de la primera.
PRE-MINI MASCULÍ BLANC 66-16 Vedruna Palamós

Seguim en la bona línia! Intensitat defensiva, 2×1, línies de passada i bons contraatacs. De mica en mica anem afegint conceptes en atac estàtic (jugar oberts, passar i tallar, etc.). Avui amb l’ajuda de l’Oriol i en Mateu del pre-mini Peralada Storks!


PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Avui s’ha celebrat la segona jornada de la lliga de bàsquet on els dos equips del C.B. Adepaf han perdut contra dos grans rivals. L’equip Blau ha perdut contra el C.B. Banyoles per 26 a 36 i l’equip blanc ha perdut contra el Bàsquet Berga, el líder, per 18 a 31. No obstant, l’equip ha jugat molt bé amb clares evidències de millora respecte l’inici de la temporada. A seguir entrenant per seguir aprenent!