C.B. Salt 59-68 SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)

Després d’un bon inici on hem comemçat manant en el marcador (2-11), el partit s’ha igualat amb moments de domini per cada equip. Tot i una correcte defensa, els problemes en el rebot defensiu donava segones i terceres oportunitats al Salt i en atac aconseguíem bones accions de tir sense estar massa encertats. No va ser fins al final de l’últim quart que amb dos triples vam aconseguir decidir el partit.

ANOTADORS:
Porras, O. (2), Martini, L. (-), Usan, A. (6), Garriga, M. (4), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (14), Jaén, X. (3), Pascua, G. (29), Poch, S. (6) i Casanova, E (4). Tirs lliures: 6/11. Triples: 8 (4 Pascua, G., 3 Vallmajó, E. i 1 Jaén, X.) Faltes personals: 16 (Porras, O.).

Parcials: 1rQ (14-15), 2nQ (19-15), 3rQ (14-17) i 4tQ (12-21)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL) 76-83 Bàsquet Girona

Comencem amb els conceptes entrenats clars i aconseguim anotar amb bones situacions de tir, trobant el jugador que tenia millor opcions de tir. D’aquesta manera, ens trobàvem en dos molts bons quarts de bàsquet, on la seva intensitat i 1×1, que en molts casos no sabem defensar, fan que el partit segueixi igualat. Després de la mitja part tenim més dubtes, el partit s’endureix i físicament no aguantem el seu alt ritme, això ens provoca que patim alguna desconnexió, sobretot patim molt en el rebot defensiu on ells ens l’agafen i aconsegueixen moltes segones opcions. Agrair la gran difusió feta des de el club per la gran afluència de gent, el pavelló feia goig i ens va ajudar a estar molt ficats quan les cames no arribaven.


JÚNIOR GROC


C.B. Garrotxa-Santjoanenc 43-68 CADET MASCULÍ

Partit complicat de cara als jugadors, ja que anàvem amb 7, pràcticament tots tocats i també teníem en Ricard, que estava recuperant-se d’una lesió i es va vestir per si havia d’ajudar als companys. El partit va començar lent i sense ritme, on ens vam posar per davant al marcador, per la qualitat dels jugadors tot i que jugàvem al ritme del rival. A partir de la tercera part vam imposar el nostre ritme i vam començar a allargar la diferència al marcador. Bones transicions i una gran defensa van ser les claus per acabar guanyant. Felicitar a en Ricard, per ajudar als companys amb els petits minuts que va jugar i van permetre que tornés a tenir ritme de partit, ja que feia molt que no jugava. També desitjar una feliç estada a l’Aleix, que el perdrem un mes, però l’estarem esperant per encarar una segona fase molt apassionant. La setmana que ve últim partit de la primera fase amb el CEB Girona, diumenge a les 12:30h!


INFANTIL MASCULÍ BLANC 72-45 C.B. Olot

Partit irregular on alternàvem bons moments en atac i en defensa i altres on ens costava circular la pilota en atac, abusant en excés del tir exterior sense trobar situacions més fàcils de tir.


C.B. Athlètic Silenc 54-14 INFANTIL MASCULÍ BLAU
Des de l’inici el rival va ser molt superior a nosaltres degut a una gran intensitat i una molt bona pressió que feia que nosaltres perdéssim moltes pilotes. Vam saber superar la pressió tal i com hem practicat però les ganes en defensa del rival no ens deixaven tirs lliures per poder anotar. No vam estar concentrats en cap moment del partit, sobretot en defensa, i això va permetre al rival anotar molt fàcilment. Toca treballar per tornar a agafar el ritme que teniem abans de les vacances.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS


Bàsquet Vedruna Palamós 67-17 MINI MASCULÍ

L’equip no es va sentir còmode des de bon principi. Els primers quarts comencem amb una bona defensa contra el seu atac estàtic, però les pèrdues a la sortida de la pilota i el mal balanç defensiu fa que des de el principi l’equip rival agafi distàncies. Al segon quart comencem a anotar en atac, però tot i encertar més que el primer quart no vam saber parar els contraatacs, que eren molt bons, de l’equip contrari.


Geieg UniGirona 67-17 MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Hem estat molt concentrades en defensa i hem millorat i treballat força bé el balanç defensiu. En atac ho hem intentat en tot moment. Tot i la diferència entre els dos equips, hem jugat un dels partits més complets de tota la temporada! Felicitats noies💪🏻


C.B. Bescanó 41-40 PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Partit en el qual vam ser tous en defensa i amb una intensitat baixa durant gran part del partit. Ens vam trobar un rival concentrat que va saber com trobar opcions de llançament alliberades. Al final una cistella seva mal defensada els dona una merescuda victòria. Proper partit contra C.B. Hostalric a les 9.00h a casa!


PRE-MINI MASCULÍ BLANC

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Descansa.