C.B. Banyoles 76-64 SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)


C.B. Vilassar de dalt “Verd” 79-55 JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


U.E. Mataró 72-68 JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)

Partit jugat diumenge al matí a Mataró on sortim intentant jugar a una gran intensitat, però ens veiem superats per un Mataró, amb molt bona circulació de la pilota. Aconseguim pujar línies a la mitja part i juguem un bàsquet molt directe que ens ajuda a anotar amb facilitat. A l’últim quart anoten amb facilitat des de la línia de 3 i alguna mala decisió nostre decanta el partit, animem a tothom a venir el pròxim partit a casa!


C.E. Caldes 101-44 JÚNIOR GROC


CADET MASCULÍ 81-45 CESET

El millor partit de la temporada sense cap dubte. Molta intensitat en defensa, robant moltes pilotes i en atac portant el partit al nostre terreny amb contraatacs molt ben finalitzats, on la nostra intensitat ha marcat el partit. Sense cap dubte la confiança que han demostrat els nens, avui ha sigut el factor diferencial de la resta de partits on altres factors sempre ens feien perdre el fil conductor dels partits. Donar les gràcies a en Jordi de l’Infantil que una vegada més ens ha vingut a ajudar. Amb moltes ganes de seguir millorant!


INFANTIL MASCULÍ BLANC 75-50 C.E.B. Girona


INFANTIL MASCULÍ BLAU 47-62 C.B. Sant Feliu
Partit contra el líder on el primer quart va ser ajustat però a partir del segon van pujar una marxa i no vam seguir el ritme. En defensa no fèiem pràcticament res i en atac no ens entraven els tirs. A partir del quart període es va igualar la defensa i el rival no va anotar tant fàcil però l’atac continuava sense entrar. La reacció en atac va arribar massa tard als dos últims quarts però no va servir.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS 4-54 Bàsquet Vedruna Palamós


MINI MASCULÍ BLAU 33-83 C.B. Roses “Verd”


MINI FEMENÍ UCAP STORKS 11-61 Unió Girona “Blau”

Partit on hem jugat molt intensament i on hem complert amb els quatre objectius que ens havíem marcat abans de l’inici del partit.
A nivell físic, elles són superiors, però ho hem intentat i, en algunes ocasions, hem aconseguit circular bé la pilota. Hem de millorar les finalitzacions a cistella per tal de poder fer algun punt més. Molt contenta per l’esforç i l’entrega de les jugadores.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 28-53 Unió Girona “Blau”

Com cada setmana, aquest equip s’ha superat. Ens hem tornat a trobar als líders que van ser el nostre primer rival en competició federada. En contrast amb llavors, aquest partit ens ha mostrat la gran evolució d’un equip que només va ser capaç d’anotar sis punts a un que ha arribat als vint-i-vuit contra el mateix equip. La diferència és evident i tot ha passat per la nostra intensitat en defensa que ens ha permès córrer al contraatac. Quan aconseguim jugar a alta velocitat mitjançant passades i bots efectius, ens posem a un nivell molt proper als equips de segon any. Tenim clar que tot passa per la concentració, si estem en el partit defensem, si defensem podem córrer i fem punts i si fem punts ens divertim tots que és el principal objectiu. Tot i l’entusiasme col·lectiu, no és moment d’afluixar, falta molta feina i ho veiem en els parcials dels quarts. Som irregulars i hem d’aconseguir no ser-ho tant i això es treballa als entrenaments estant concentrats des del primer moment cosa que a vegades costa. Jugar els partits potser és més divertit que entrenar però és el petit preu a pagar per gaudir més en els partits.   Pròxim partit el dia 30 a les 12.15h al Pavelló de Peralada!


PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Descansa

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Descansa.