SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ) 86-78 C.B. Sant Gregori

El primer quart el vam iniciar amb els millors minuts de la temporada, molt concentrats darrere, atents a les ajudes i controlant el rebot. En atac, aconseguíem bones accions de tir i molt d’encert. En el segon quart, la bona defensa visitant, que ens provocava precipitació en atac, va aconseguir equilibrar el marcador a la mitja part. Tornant dels vestidors va seguir la igualtat fins a arribar a l’últim quart on vàrem prendre la iniciativa al marcador amb un parcial de 9-0 que ens posava per davant i aconseguíem la primera victòria a casa.

ANOTADORS:
Porras, O. (8), Martini, L. (5), Usan, A. (3), Mckechnie, R. (9), Garriga, M. (-), Alonso, G. (5), Vallmajó, E. (-), Jaén, X. (0), Pascua, G. (19), Poch, S. (23), Casanova, E (11) i Darnés, P. (3).

Tirs lliures: 17/23. Triples: 2 Porras, O. i 1 Martini, L., Pascua, G., Mckechnie, R. i Usan, A.

Faltes personals: 19 (cap eliminat).
Parcials: 1rQ(27-17), 2nQ (15-26), 3rQ (20-19) i 4tQ (24-16)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL) 67-76 A.E. Sant ANdreu Natzaret “A”

El partit va començar amb molt poca intensitat dels dos equips. A l’inici vam tenir molt poc encert, fet que va propiciar que el rival es posés per davant. A partir d’aquí tots els intents per eixugar la diferència van ser frustats per el nul encert des de la línia de 6,25 (0 de 25 en triples) i la poca intensitat defensiva.


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL) 66-74 C.B. Granollers

Primer donar les gràcies a tota la gent que ens ve a veure, un cop més el pavelló feia goig i animant en tot moment. Respecte el partit, es podria dividir en dos parts: una en la qual juguem un joc més coral, i una altra on lluitem sols. Davant tenim un bon rival, molt ben treballat, on en moments ajustats del partit el seu número 13 va marcar les diferències des de la línia de 3. Seguirem treballant per tenir un equip més cohesionat!


JÚNIOR GROC 75-72 CESET


C.E. Palamós 69-52 CADET MASCULÍ


C.B. Roses 39-54 INFANTIL MASCULÍ BLANC


C.B. Nou Caulès 52-56 INFANTIL MASCULÍ BLAU
Primera meitat molt ajustada on cap equip va obrir una avantatge suficient com per estar tranquil al marcador, degut a la intensitat del joc dels dos equips. Aquesta intensitat i igualtat va seguir fins als últims dos períodes on el bon joc i la paciència en atac ens va donar l’avantatge necessari per guanyar el partit. Canvi molt important d’actitud, tant en atac com en defensa, comparat amb el partit de la primera volta ja que ens va guanyar per bastant avantatge degut a que el rival ens va superar en tots els aspectes. Seguim millorant!

C.B. Grifeu 77-30 INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS 17-67 C.B. Grifeu


MINI MASCULÍ BLAU 22-72 C.C.E. Montessori-Palau

Un començament fluix, en el qual el rival anota gràcies a errors nostres en defensa. A partir d’això ens agafen avantatge que després ni fent una molt bona quarta part podem remuntar. A la segona part, però, el partit s’ha igualat força tot i l’ampli marcador.


MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Descansa.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Descansa.


PRE-MINI MASCULÍ BLANC 69-19 C.B. Salt
Molt bon partit una setmana més, amb molta intensitat en defensa i atac, que han permès anotar a tothom. A més, anem millorant en el moviment de pilota, buscant sempre el company alliberat. Donar les gràcies a en Nizar del pre-mini blau per venir a completar l’equip!

C.E.B. Girona “Negre” 76-26 PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS

Descansa.


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE BLANC 20-16 C.B. Salt

Partit molt disputat on el joc en equip i l’encert final ens han portat a guanyar els primers 3 punts de la jornada!

SÈNIOR MIXTE BLAU 28-31 C.B. Berga

Partit contra un equip molt treballat, tot i això, l’equip blau que s’estrenava aquest any, a plantat cara durant tot el partit tot i la derrota.