SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ) 57-69  C.B. Cardedeu

Inici de partit on vam dominar el ritme de joc, tot i no reflectir-ho al marcador. Cap al final del primer quart, vam començar a estar més encertats de cara a cistella, i ens va permetre anar ampliant el marcador fins als 19 punts a la mitja part. Després del descans, la bona defensa dels locals, va fer que la diferència s’anés escurçant fins als nou punts, però un triple i l’encert en els tirs lliures ens donaven la primera victòria en un partit que afrontàvem amb moltes baixes. Destacar l’ajuda dels júniors Pol Darnés i Guillem Aparicio que han donat bons minuts a les rotacions.

ANOTADORS:

Porras, O. (11), Martini, L. (13), Usan, A. (-), Mckechnie, R. (7), Garriga, M. (-), Alonso, G. (3), Vallmajó, E. (11), Jaén, X. (-), Pascua, G. (18), Poch, S. (-), Casanova, E (3), Darnés, P.(0) i Aparicio, F. (3). Tirs lliures: 8/11. Triples: 5 Pascua, G., 3 Porras, O., Martini, L. i Vallmajó, E. i 1 Aparicio, F.. Faltes personals: 12 (cap eliminat).

Parcials: 1rQ(13-20), 2nQ (10-21), 3rQ (19-13) i 4tQ (15-15)


C.B. Vic 82-68 JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


C.B. Vic 66-58 JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)

Partit jugat diumenge al matí a Vic on sortim amb poca intensitat i encadenem errors no forçats poc habituals en nosaltres que ells els aprofiten per agafar una avantatge que ja no deixaran fins al final del partit. No sabem trobar la forma d’ajustar el partit, partit on mirar-nos a nosatres mateixos els erros i treballar-hi. Aquest resultat ens ha d’ajudar a millorar, la setmana que ve ens visita a casa a les 16h un dels millors equips de la categoria, esperem trobar-nos un pavelló ple!


JÚNIOR GROC 54-89 C.B. Farners


C.E.B. Girona 63-75 CADET MASCULÍ

Partit on hem començat molt encertats, movent molt bé la pilota i finalitzant molt bé sota cistella. Alguns desencerts i pilotes perdudes ha permès al rival remontar un +10 al tercer quart. Amb cap i jugant amb equip l’últim quart hem imposat el nostre joc i ens ha permès guanyar el partit. Ha estat un partit d’alts i baixos i molt exigent tant física com mentalment. Donar les gràcies a en Jordi Roig que tant aquesta setmana com la anterior ens ha vingut a ajudar i no només a donat la talla sinó que contribueix molt en el joc. Molt contents, amb ganes de treballar i encarar el pròxim partit.


INFANTIL MASCULÍ BLANC 86-35 F.D. Cassanenc

Partit on volíem sortir forts des d’un principi, intentar córrer més, imposar un ritme més alt i ho vàrem aconseguir. Molts contraatacs aconseguits a partir de rebot defensiu i amb una bona presió defensiva varen fer que mica en mica anéssim marxant al marcador fins aconseguir una victòria clara.

Aquest es el camí. Felicitats i a seguir treballant!

C.B. Cristinenc 34-41 INFANTIL MASCULÍ BLAU
Bon inici de partit on l’encert i la bona defensa ens va donar un coixí que ens va permetre anar al descans amb una bona avantatge. Aquest encert, va venir per jugar bé la pilota tal i com ho fem als entrenaments i jugar l’u contra u de forma correcte gràcies a la paciència en atac. Però als dos últims períodes vam desconnectar totalment del partit on no vam aconseguir anotar cap punt i el rival va retallar diferències, però gràcies a l’avantatge aconseguit anteriorment ens vam quedar amb la victòria.

C.E. Begur 50-47 INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS

Partit de Més a Menys amb dues màximes diferències de 10 però no tenim experiència davant del marcador i la presió i l’esforç ens ha vençut. El partit ha sigut molt dinàmic amb molt més ritme de l’habitual, això vol dir que hem fet un salt de qualitat. Malgrat no haver obtingut la victòria, crec que ens emportem una molt bona lliçó.


C.B. Roses 76-44 PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS

Hem entrat malament al partit, quan hem començat a jugar intenses i moure’ns sense pilota, respectar els espais, hem passat més la pilota hem jugat molt millor. Encara que la diferència al marcador ja era massa gran. Seguirem insistint.


CESET-Masmitjà 68-18 MINI MASCULÍ BLAU

Un partit en el qual jugàvem contra el primer, tot i això hem fet un bon treball per part nostre. Hem sapigut sortir bé de la seva sortida de pressió però hem tingut errors en passades que els ha permès córrer molt al contraatac. Però ja es veuen les millores de posicionament en atac i la defensa de l’1 contra 1 comença a treure els seus fruits.


C.B. Olot 66-21 MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Primer partit de la segona fase. Ens hem trobat a davant un rival amb un ritme que nosaltres no tenim, però que per això estem aquí, per agafar-lo. A mesura que ha anat avançant el partit, hem anat adaptant-nos el ritme que requereix el nivell en què ens hem classificat.
Defensivament hem estat molt correctes, en canvi en atac, és on hem notat més el salt de nivell. Ells apretaven línies de passada i jugàven amb contacte, cosa que a nosaltres, encara ens falta acostumar-nos-hi.
També s’ha trobat a faltar velocitat en atac. Però per això entrenem durant la setmana per seguir millorant i creixent.
L’equip es mereix ser felicitat per què ha jugat sense por, ho ha intentat des de l’inici i, sobretot, han sigut valentes i atrevides.


B.C. Fontajau 51-40 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Gran partit contra un rival directe i del nostre nivell. Partit d’alts i baixos tot i que quan es va jugar bé vam fer els millors minuts de joc fins ara. Ara cal treballar per reduir al màxim aquests mals moments i apropar-nos cada vegada més a un joc de bon nivell durant tot el partit. Una de les claus per jugar tant bé va ser que vam sortir concentrats en el partit des del primer minut. Tot i nosaltres fer un millor joc, el rival va tenir un gran encert de tres punts que va fer impossible la victòria. Vam concedir que ens fiquessin fins a vuit triples que ens posaven les coses molt difícils. Tot i així, cal destacar la bona defensa i el bon joc associatiu. A més, es van començar a veure detalls de tècnica individual treballades als entrenaments. Seguim!

Pròxim partit el dia 23 de novembre a les 9.00h a casa contra l’Unió Girona, l’únic equip invicte de la classificació.


PRE-MINI MASCULÍ BLANC 61-11 C.E. Montessori
Últim partit de la primera volta de la fase prèvia contra el millor rival que ens hem trobat fins avui, molt ordenat i intens de principi a fi.
Nosaltres hem sortit una mica tous al 1r quart però quan hem entrat en el partit ho hem fet amb la mateixa intensitat que les últimes setmanes, fet que ens ha permès robar pilotes, sortir al contraatac, fer passades llargues i assistències a sota cistella i que tothom anotés amb facilitat.
Aquesta jornada amb l’ajuda de l’Smile del pre-mini blau i de l’Iker del pre-mini Peralada – Adepaf Storks.
Final de la primera volta com a líders, felicitats a tots i a seguir aixi fins al Nadal!!

C.B. Sarrià de Ter 15-58 PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


Bàsquet Vilafant 77-43 PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Primera jornada el pròxim Diumenge 17 de Novembre durant la Presentació del Club!



PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Descansa.

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS
Descansa.


PRE-MINI UCAP STORKS 36-55 Les Alzines “A”

Partit molt intens, ple d’alts i baixos per part dels dos equips. Tot i haver guanyat més de la meitat dels quarts, no ha sigut suficient per dominar el partit. S’ha notat que ens ha tocat aixecar-nos més aviat del normal, i ens ha costat bastant despertar-nos.

Estem millorant progressivament la defensa, i això es nota bastant en els resultats de l’atac. Tot i això, perdre la por a tirar és una cosa que encara a algunes els hi costa més.

Cada partit estem fent un pas endavant, i ara, un dels pròxims objectius és mantenir la intensitat dels quarts inicials durant tot el partit. Felicitats pel treball durant tota la setmana, i la que ve, més i millor!!


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Pendent calendaris.