SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ) 55-78 Bàsquet Vilafant

Partit amb un inici força igualat, on hem estat bé en defensa, però ens costava tenir una bona circulació de pilota en atac, cosa que no ens permetia tenir còmodes situacions de tir. Això va fer que el Vilafant s’emportés una renda de 10 punts al descans. Al tercer quart hi va haver moments de domini per tots dos equips, amb el qual semblava que es podia arribar a un final igualat. Però, un últim quart on el rival ens va passar per sobre, ens va suposar la quarta derrota de la temporada.

ANOTADORS:

Porras, O. (-), Martini, L. (7), Usan, A. (5), Mckechnie, R. (6), Garriga, M. (-), Alonso, G. (7), Vallmajó, E. (6), Jaén, X. (-), Pascua, G. (10), Poch, S. (4), Casanova, E (10). Tirs lliures: 12/20. Triples: 2 Martini, L. i 1 Vallmajó, E., Usan, A. i Pascua, G.. Faltes personals: 19 (cap eliminat).

Parcials: 1rQ(13-16), 2nQ (7-14), 3rQ (19-19) i 4tQ (16-29)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL) 66-85 U.E. Mataró


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL) 73-66 C.B. Mollet

Setmana on ens seguim dedicant a millorar aspectes defensius on encara no acabem de trobar la tecla, a través de la intensitat defensiva hem d’aconseguir portar el ritme de partit. Entrem en el partit intentant aconseguir-ho, però el Mollet troba situacions de bàsquets fàcils en moltes parts del partit amb el seu jugador número 9. Després de la represa aconseguim que aquest jugador no entri tant en joc, i nosaltres amb l’encert des de la línia de 3 punts agafem un avantatge que serà definitiu. Destacar un cop més la gran afluència de públic que cada partit és un jugador més, següent partit anem a la difícil pista del Vic, necessitarem la unió de tot l’equip per seguir en el camí de la millora.


JÚNIOR GROC 49-68 Bàsquet Vilafant


CADET MASCULÍ 66-42 C.B.G.X. Santjoanenc


INFANTIL MASCULÍ BLANC

Descansa.


INFANTIL MASCULÍ BLAU
Descansa.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS

Descansa.


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS

Descansa.


MINI MASCULÍ BLAU 35-68 Bàsquet Vedruna Palamós Blanc


MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Descansa.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Descansa.


PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Descansa.

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS
Descansa.


PRE-MINI UCAP STORKS 36-55 Les Alzines “A”

Partit molt intens, ple d’alts i baixos per part dels dos equips. Tot i haver guanyat més de la meitat dels quarts, no ha sigut suficient per dominar el partit. S’ha notat que ens ha tocat aixecar-nos més aviat del normal, i ens ha costat bastant despertar-nos.

Estem millorant progressivament la defensa, i això es nota bastant en els resultats de l’atac. Tot i això, perdre la por a tirar és una cosa que encara a algunes els hi costa més.

Cada partit estem fent un pas endavant, i ara, un dels pròxims objectius és mantenir la intensitat dels quarts inicials durant tot el partit. Felicitats pel treball durant tota la setmana, i la que ve, més i millor!!


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Pendent calendaris.