El plat fort de la festa del CB Adepaf Figueres d’aquest diumenge passat, va ser la IV edició dels Premis Adepaf, que va tenir lloc just abans de finalitzar el dinar social. Com en temporades anteriors, la Gala va ser dirigida per en Xavi Vallmajó, i el van acompanyar a l’escenari per donar els premis noms il·lustres de la història de l’Adepaf com Josep Antoni Verdier (soci número 1 del club), Josep Aparicio i Salvador Dumanjó (expresidents), Marc Bertran (president del CB Albera-Peralada) i Oriol Rabert, actual president del CB Adepaf Figueres.

En aquesta ocasió, a més de les cinc categories de premis habituals: millor entrenador/a, premi al fair play, millor progressió, millor defensor/a i millor jugador/a, es van afegir dues noves categories noves: premi al veterà de l’any i premi a l’equip amb més fair play. Excepte els dos nous premis i el premi al millor entrenador/a, la resta de premis era doble, ja que es dividia en categories de petits (pre-mini, minis i pre-infantil) i de grans (cadet, júnior i sènior), sense fer distinció per gènere. Les votacions per decidir els nominats i guanyadors les havien anat fent els entrenadors i els membres de l’àrea esportiva durant les darreres setmanes.

Més de 500 assistents, especialment els més petits, van gaudir i vibrar no només amb els guanyadors, sinó també amb els nominats de cada premi. Les categories premiades i els seus guanyadors, descoberts mitjançant un muntatge audiovisual, van ser:

 • Premi al veterà de l’any: Ramon Roig
 • Premi a l’equip amb més fair play: sènior mixte
 • Premi al millor entrenador:Guillem Pascua
 • Premi al fair play
  • Petits: Narcís Navarra
  • Grans: Albert Heras
 • Premi al jugador/a amb millor progressió
  • Petits: Xavier Campistol
  • Grans: Joan Roig
 • Premi al millor defensor/a
  • Petits: Laia Caixàs
  • Grans: Marc Font
 • Premi al millor jugador/a
  • Petits: Àlex Baqué
  • Grans: Pau Santos

Moltes felicitats a tots els nominats/des i als guanyadors/es. El vostre esforç i actitud són els pilars bàsics de l’aprenentatge i la millora com a jugadors/es, i un reflex de com volem que sigui el CB Adepaf!