Finalitza la IV edició de la CEBA després de la 5a jornada de bàsquet que va tenir lloc aquest diumenge passat al Poliesportiu Roser Llop de Figueres. A partir de les 10.00h del matí, els nens i nenes de les escoles: Anicet de Pagès, Amistat, Cor de Maria, Carme Guasch, Josep Pallach, Sant Pau, Salvador Dalí, Parc de les Aigües, Salle, Torre d’en Reig, Cabanes, Vilamalla i Peralada es van enfrontar entre si per últim cop aquesta temporada. Amb més de 100 inscrits en aquesta quarta edició del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf, i després de treballar els hàbits saludables en cada trobada, l’esport amb valors i l’intercanvi del llibre infantil de lectura, podem assegurar que el projecte de bàsquet a les escoles es va consolidant tant en la part esportiva com en la part educativa i el treball de valors. Per això, volem donar les gràcies a tots el pares i mares per fer-nos confiança amb la CEBA i amb el C.B. Adepaf, i permetre’ns en la mesura del possible, participar en la formació dels mes petits de la casa.

Esperem que hagi estat una molt bona experiència per a vosaltres i pels vostres fills, més enllà de les cistelles fetes. Us desitgem que passeu un molt bon estiu, i a tots els nens i nenes que l’any vinent fareu P5, 1r i 2n, us emplacem a tornar-vos a apuntar a la CEBA de la vostra escola a partir del setembre vinent!!! AQUÍ teniu algunes de les millors fotos de diumenge, i també de l’entrega de medalles!!!