Avui 5 de juny, és el dia mundial del medi ambient, i estem molt orgullosos de la proposta que hem engegat a partir del dinar social d’enguany, per sumar el nostre granet de sorra en aquesta lluita contra el canvi climàtic. La iniciativa plantejada a tota la família de l’Adepaf de portar gots i coberts de casa, per a reduir la generació de residus, va tenir molt bona rebuda i els assistents van participar correctament en la recollida selectiva. Des del club volem mostrar la satisfacció amb el resultat aconseguit.

Després del recompte final, es van recollir de forma selectiva les següents quantitats:

  • Envasos de plàstic: 1680 litres (7 contenidors)
  • Orgànica: 1200 litres (5 contenidors)
  • Paper la cartró: 780 litres (3 contenidors)
  • Vidre: 480 litres (2 contenidors).

I finalment, tots els residus van ser abocats als corresponents contenidors de l’àrea d’aportació que hi ha a prop del poliesportiu. Vist l’èxit aconseguit, i un cop acabada la festa, ja ens vam marcar els objectius sobre el reciclatge de cares a la temporada vinent. Estigueu alerta perquè ben aviat en tindreu novetats!!! AQUÍ trobareu les fotos del Dinar Social!