Tal i com recordareu els assistents a l’última reunió de Junta i delegats/des, l’Albert, delegat del Cadet Groc, va proposar que tothom portés plats, gots i coberts de casa per tal de generar menys residus plàstics durant el dinar social.
Després de valorar diverses opcions de què i com fer-ho per la fideuà i la resta del menjar, al final, creiem que la millor opció per la funcionalitat del dinar i la gent (almenys per aquest primer any) serà la següent:

1. Tothom que vulgui col·laborar que porti GOTS i COBERTS de casa. Els gots NO poden ser de vidre per un tema de seguretat de tots els assistents al dinar. El típic got de plàstic de barraques és ideal.

2. Els plats, gots i coberts que comprarà el CB Adepaf seran biodegradables per ajudar a conservar el medi ambient

3. Des del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Figueres ens habilitaran contenidors de diferents colors per llançar cada cosa al seu lloc.

4. FOTO RECICLADA Tothom que porti gots i coberts de casa es podrà fer una foto ensenyant-los amb el nou cartell que incorporem al Club aquest any!

El CB Adepaf es recicla! Ens ajudes???!