Espectacular jornada de bàsquet el dissabte a la tarda a Plaça Catalunya, on vam veure més d’un centenar de nens i nenes disposats a deixar-se la pell per ajudar al seu equip a fer un bon partit. Amb molt bona actitud i una aptitud que millora dia a dia, des del primer moment, tots es van mostrar molt motivats per fer cistelles.

Com ja sabeu, la filosofia de la CEBA no busca la victòria (recordeu que els partits no tenen marcador), sinó l’aprenentatge i les ganes de jugar de cada nen i nena abans d’un partit, i la satisfacció personal un cop s’acaben les quatre parts. Quan escoltem en boca d’un nen la frase de: “Ja s’ha acabat? Jo volia jugar més”, ens resulta molt gratificant veure l’entusiasme que hi posen en cada jornada.

Un cop mes, gràcies al Supermercat Esclat i a la Fructícola Empordà per ajudar-nos a inculcar els hàbits saludables als més petits. I també a tot el públic assistent, tan pares i familiars com els curiosos que es van acostar per popularitzar encara més la CEBA.

A la nostra pàgina de Facebook trobareu el recull de les millors fotos de la jornada!