Benvolguts jugadors/es, socis i simpatitzants,

Per fi arriba la gran festa del CB Adepaf, una jornada lúdica i esportiva que serveix, per una banda, de comunió entre grans i petits per enllaçar i estrènyer vincles entre passat, present i futur de la nostra entitat, i per l’altra, per donar per finalitzada la temporada esportiva dels equips. Aquest any, la data escollida per tal celebració serà el diumenge 2 de Juny a partir de les 09:00 hores a la zona esportiva de Figueres.

Aquest any donem la benvinguda al CB Albera-Peralada, amb qui ens hem agermanat per crear una línia femenina conjunta i potent que vagi creixent mica en mica per ser un referent a la província. Una unió que de ben segur portarà moltes alegries a tots els que hi participen. I també amb els 4 equips del Sènior Mixt que disputaran l’última jornada de la lliga provincial amb diversitat funcional.

Com cada any, la CEBA celebrarà la seva última trobada i l’entrega de medalles a tots els participants, i a més a més, hi hauran activitats de bàsquet per totes les edats, el dinar de germanor, la IV edició dels Premis Adepaf, i l’elecció de la millor foto de la temporada entre les guanyadores de cada mes i la repesca, i algunes sorpreses que no us podem explicar…

També hi haurà l’habitual punt d’informació pels Campus de Tecnificació RV 2019 i el Casal d’Estiu de Bàsquet, i estigueu alerta, perquè després dels partits, i per fer passar la calor, farem una guerra d’espuma entre grans i petits per agafar gana abans del dinar.

A continuació us passem l’horari de les activitats i un planell dels diferents espais que utilitzarem i la seva distribució:

 • 09:00 a 12:00 – Obertura Punt d’Informació Adepaf, Merchandising, Inscripcions i Pagament al Campus de Tecnificació RV i al Casal d’estiu.
 • 09:00 a 12:00 – Partits amistosos:
  • Poliesportiu Roser Llop (1)
  • Pavelló Rafel Mora (2)
 • 09:00 a 12:00 – 5a Jornada CEBA + Entrega medalles. Pistes Exteriors (3)
 • 12:30 a 14:00 – Festa de l’espuma. Pistes Exteriors (3)
 • 14:00 a 15:30 – Dinar Social. Poliesportiu (1)
 • 15:30 a 18.00 – IV edició dels Premis Adepaf + Millor foto de la temporada. Poliesportiu (1) 

Planell de la zona esportiva:

 1. Poliesportiu          2.  Pavelló Vell         3. Pistes Exteriors d     4. Punt Vermell: Informació i Bar

 

Us hi esperem a tots! No hi podeu faltar!