Els vostres respectius delegats/des d’equip us confirmaran de la dificultat que han tingut durant la temporada per escollir la foto del mes guanyadora, ja que per una banda, han millorat molt les habilitats i l’enginy de tots els pares i mares amb ganes de participar-hi, i per l’altra, ha augmentat el número de fotos que es mereixen estar a la final mensual. Per aquest motiu, i donat que els resultats fotogràfics són tan bons, us volem ensenyar totes les fotos que han estat finalistes des del mes de Setembre fins a data d’avui, i volem que tots els pares i mares, jugadors i jugadores, simpatitzants, amics/gues i coneguts/des, seleccioneu les 5 que creieu que també han d’estar a la final del dia 3 de Juny.

Les tres fotos amb més vots passaran directament a la final, i podran participar en el premi. El sorteig es farà durant el Dinar Social del C.B.  Adepaf, i entre tots els delegats i delegades del C.B. Adepaf s’haurà d’escollir la millor foto de la temporada 18/19. Trobareu el qüestionari de la repesca de fotografies clicant AQUÍNo us despisteu que l’últim dia per votar és el 19 de Maig!