Dissabte vinent dia 5 de Maig es disputarà, dins del programa de Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres, la 4a jornada del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf. La Plaça Catalunya serà el
lloc escollit perquè de 16h a 18h, tots els nens i nenes de la CEBA demostrin tot el que van aprenent cada setmana en els entrenaments. Malgrat no disposar de lavabos per rentar-nos les mans, la CEBA continuarà treballant els hàbits saludables de l’hidratació i l’alimentació un cop finalitzats tots els partits.
Si us plau, feu molta difusió dels partits ja que és el dia ideal perquè tots els familiars, amics i coneguts que passegen pel centre de la ciutat us vinguin a veure! Fem esport i fem ciutat! A més a més, per rematar la tarda de bàsquet us animem a presenciar el Torneig de 3×3 que disputaran de 18h a 19h els equips pre-minis del C.B. Adepaf a la mateixa Plaça Catalunya.

A continuació us passem l’horari dels partits:

Bones Fires i Festes de la Santa Creu a tothom!