C.B. Salt 55-66 SÈNIOR MASCULÍ

Gran partit en els tres primers quarts, on vam dominar en els dos costats de la pista, aconseguint una renda de 22 punts abans d’entrar a l’últim quart, on ens vam relaxar defensivament i els locals van aprofitar per retallar distàncies en el marcador.

ANOTADORS:
Porras, O. (2), Juanola, A. (0), Usan, A. (5), Mckechnie, R. (5), Sanz, A. (9), Garriga, M. (13), Alonso, G. (5), Vallmajó, E. (3), Jaén, X. (3), Pascua, G. (15), Tarrés, Ll. (2) i Cortada, Ll.(-). Tirs lliures: 15/25. Triples: 9. Faltes personals: 24 (Eliminats: CAP).

Parcials: 1rQ (15-19), 2nQ (7-14), 3rQ (7-18) i 4tQ (26-15).

MVP: Guillem Pascua

SÈNIOR MASCULÍ 92-93 C.B. L’Escala

Partit espectacular a nivell ofensiu i d’aquells que fan afició al bàsquet. A nivell defensiu mai ens vam sentir còmodes davant d’un rival que juga amb interiors molt oberts i amb exteriors capaços de jugar al pal baix, fet que ens va portar problemes tot el partit. Ofensivament, en canvi, fèiem el millor partit de la temporada. Circulant bé la pilota, i trobant bones situacions de tir. Tant pels tiradors com en situacions al pal baix. Al final, en el cara o creu, l’Escala es va endur el derbi i no vàrem poder celebrar la segona posició matemàtica amb una victòria, trencant una ratxa de 9 victòries consecutives.

ANOTADORS:
Porras, O. (9), Juanola, A. (4), Usan, A. (3), Mckechnie, R. (8), Sanz, A. (2), Garriga, M. (14), Alonso, G. (14), Vallmajó, E. (8), Jaén, X. (15), Pascua, G. (15), Tarrés, Ll. (0) i Cortada, Ll.(-). Tirs
lliures: 18/20. Triples: 9. Faltes personals: 13 (Eliminats: Sanz, A. i Garriga, M.).

Parcials: 1rQ (18-20), 2nQ (26-24), 3rQ (17-20) i 4tQ (31-29).

MVP: Lluís Tarrés


F.D. Cassanenc 63-43 JÚNIOR MASCULÍ

Partit difícil contra un rival conegut, amb alguna baixa important, el partit comença amb moltes errades en atac fruit de la precipitació, cosa que no ens permet treure avantatge de la bona defensa que estàvem fent, fins a 5 atacs fallats després de recuperar pilota en els primers 4 minuts de joc. Al segon quart afluixem una mica en defensa, però continuem fallant massa pilotes en atac, tot i això el descans 8 punts per sota però amb jugadors importants molt carregats de faltes. A al represa tornem a la nostre intensitat defensiva i empatem el període, però l’últim quart, ens hem enfonsat i no hem sigut capaços de atacar la defensa 1-3-1 dels locals. Gràcies a l’Aleix del cadet blau per l’ajuda.


CADET MASCULÍ BLAU

Descansa


Platges Mataró 75-61 CADET MASCULÍ BLANC

Inici dubitatiu després de la parada de Setmana Santa però amb certa igualtat durant el primer quart. En canvi, el parcial del segon quart pràcticament sentenciava les opcions del partit. Els locals van recuperar moltíssimes pilotes en una clara desconcentració general de l’equip. La reacció va arribar a la segona meitat, sense acabar de dominar però acostant-nos al marcador dues vegades. L’esforç es paga amb equips de la part alta que no permeten un canvi total ni en dinàmica no en marcador. Tot i la derrota, l’equip continua mostrant-se lluitador i en molts moments competint davant un molt bon equip.


CADET MASCULÍ GROC 97-67 Bisbal Bàsquet


PRE-INFANTIL MASCULÍ

Descansa


MINI MASCULÍ 63-45 C.E. Palamós “Groc”

Molt bona sortida de tot l’equip amb bons parcials en els primers quarts fins que ha arribat el 7è i 8è quart on el cansanci, la falta d’entrenaments i l’individualisme han aparegut i el resultat ha estat que hem perdut els dos últims quarts deixant un mal gust de boca. Conclusió: hem de lluitar i jugar en equip fins al final!  Molt content del pas endavant fet en intensitat defensiva. Seguirem.

PRE-MINI FEMENÍ 54-20 Bàsquet Vilafant

Partit amb poc ritme en el qual no vam saber igualar, en molts moments, l’actitud i la intensitat de les nostres rivals. Una primera meitat força despistades en general que va fer que cometéssim força errors, tan ofensius com defensius. A la segona part, vam intentar donar la volta a tots aquests factors però ja anàvem un pas enrere respecte el rival. Seguirem treballant per millorar! La setmana que ve, més i millor!


C.B. Sant Feliu “Vermell” 57-22 PRE-MINI MASCULÍ BLAU

C.B. Farners 86-51 PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Partit molt fluix contra un rival de la zona mitja que ens ha superat clarament degut a la baixa intensitat i concentració i a un excés d’ansietat que no ens ha deixat jugar correctament en equip.
Anem millorant mol en 1 contra 1 i tècnica individual, tenim molta feina per fer encara en joc col·lectiu tan en atac com en defensa.


PRE-MINI MASCULÍ GROC 25-46 C.B. Escolàpies Figueres “11”


VETERANS