C.E. Palamós 59-92 SÈNIOR MASCULÍ

Inici amb poca intensitat, sobretot en defensa, que vam anar incrementant al llarg del partit. A finals del primer quart aconseguíem trencar el partit i anar eixamplant el marcador fins al xiulet final. Destacar el debut de Lluís Tarrés aquesta temporada.

ANOTADORS:
Porras, O. (14), Juanola, A. (3), Usan, A. (14), Mckechnie, R. (13), Sanz, A. (13), Garriga, M. (7), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (5), Jaén, X. (6), Pascua, G. (5), Tarrés, Ll. (8) i Cortada, Ll.(-). Tirs
lliures: 12/20. Triples: 10 (4 Porras, O., 3 Usan, A. i Vallmajó, E., Pascua, G. i Juanola, A.). Faltes personals: 13 (Eliminats: cap).

Parcials: 1rQ (16-25), 2nQ (20-28), 3rQ (11-15) i 4tQ (12-24).

MVP: Lluís Tarrés


Unió Girona Blau 59-50 JÚNIOR MASCULÍ

Mal inici de partit, amb poca intensitat i encert, el parcial del locals amb 2 triples i 10-0, ens ha descol·locat i ha fet que tot al partit anéssim a remolc. Tot i guanyar el segon i tercer període no ha sigut suficient per remuntar el partit. Tot i això en el minut 3 del quart període ens havíem posat a 6 punts, però 5 punts seguits dels locals i 8 tirs lliures consecutius fallats ha fet inútil la remuntada. Avui també amb 3 baixes significatives, però amb l’ajuda de l’Aleix (2 triples) i en Lluis del Cadet Blau.


CADET MASCULÍ BLAU

Descansa


A.E. Minguella 45-58 CADET MASCULÍ BLANC


Athlètic Silenc 62-47 CADET MASCULÍ GROC


PRE-INFANTIL MASCULÍ 54-62 Masmitjà-Ceset


C.E.B. Girona “Negre” 83-33 MINI MASCULÍ

Res a fer contra el líder de la categoria. Tot i no fer un mal inici en quan a joc, el nostre desencert de cara a cistella juntament amb la seva intensitat va fer que els 3 primers quarts ja marxessin al marcador. Els altres quarts varen ser una “mica” més igualats. Ara comença la nostra lliga, a entrenar fort i a veure com ens en sortim. Seguim!


PRE-MINI FEMENÍ 55-27 C.B. Salt

Partit de baix ritme i travat des d’un principi. Vam continuar en bona línia en el treball dels espais i ja ens atrevim a posar més aspectes tècnics a la pràctica. Ens va faltar un punt de concentració durant tot el partit i això va fer que cometéssim més errors dels habituals. Acabem la primera fase, cap de setmana de “mini torneig” a Celrà i ens hi tornarem a posar després de setmana santa per preparar la segona fase!

PRE-MINI MASCULÍ BLAU 60-37 C.B. Farners
Vam començar el partit amb poca intensitat i el rival va aprofitar-ho per marxar una mica al marcador. A partir del segon període, la intensitat per part nostre va augmentar sobretot en defensa on vam marcar la diferència en tot el partit. Hem de continuar millorant l’encert ja que necessitem molts de tirs per fer cistella. Moltes gràcies a la Júlia i l’Anna del premini femení per venir a ajudar-nos.

C.B. Llagostera “A” 64-58 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Partit fluix en el que hem començat poc intensos i sense encert i tot i que mica en mica ens hem anat posant al partit i hem pogut fer una bona apretada al final pressionant i robant pilotes no ha sigut suficient per atrapar-los al marcador.


C.B. Sant Gregori 44-46 PRE-MINI MASCULÍ GROC


VETERANS 65-80 B.C. Torroella