Amb la disputa de la 3a jornada del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf aquest diumenge passat, arribem a l’equador de la temporada, i mica en mica, es comencen a veure petits detalls en el joc que proven l’entesa d’alguns dels conceptes que busquem a través dels entrenaments setmanals. El tipus i la direcció del bot, la passada i el joc en equip, el posicionament i el desmarcatge per rebre la pilota, el treball dels espais,… aspectes tècnics i tàctics que ens fan ser molt optimistes, i que per nosaltres, consoliden la bona feina que s’està fent dia a dia a la CEBA.

Volem donar les gràcies a tots els delegats i delegades de cada equip de la CEBA que a peu de pista ens doneu un cop de mà en cada trobada. I també moltes gràcies als pares i mares, familiars i amics, per respectar l’espai de joc dels nens, animant-los i aplaudint des de la grada, tal i com hauria de ser en tots els esports!

Ens veiem a la pròxima trobada de la CEBA que tindrà lloc el dissabte 04 de Maig a la TARDA a la Plaça Catalunya durant les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres. Per tant, serà un molt bon aparador perquè tota la família vegi com juguen els més petits. No hi podeu faltar!!!

Trobareu les fotos de la Jornada a la nostra pàgina de Facebook!