Arribem a la 3a jornada de la CEBA amb tota una bateria de partits que es disputaran de 10h a 12h al poliesportiu Roser Llop de Figueres aquest diumenge, i amb un novetat educativa fora de la pista que iniciarem a partir d’aquest any, l’intercanvi de llibre infantil de lectura. Tots els participants que vulguin poden portar un llibre infantil per intercanviar-lo pel d’un altre nen, i com a obsequi s’emportaran un punt de llibre de la CEBAEl Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf més enllà d’un projecte esportiu també vol incidir en l’educació dels nostres infants, i per això, complementem l’activitat de bàsquet amb el treball de valors, el foment de la lectura i la implementació dels hàbits saludables. A continuació us passem l’horari pels partits de diumenge:

I recordeu que per no perdre el fil durant la Setmana Santa, tenim a la vostra disposició el Casal de bàsquet del CB Adepaf on es continuaran treballant tots els conceptes i exercicis dels entrenaments setmanals, juntament amb altres activitats de lleure molt divertides!