SÈNIOR MASCULÍ 68-61 C.B.G.X. Santjoanenc

Partit important de cares a aconseguir la segona posició a la lliga. A l’inici de partit ens vam sentir còmodes en atac, circulant bé la pilota i aconseguint tirs prop de cistella i traient faltes que ens donaven tirs lliures. Al segon quart, la falta d’encert en el tir lliure, permetia als visitants acostar-se al marcador. Però tres triples consecutius abans del descans ens donaven la màxima diferència en el marcador. Després del descans, la bona defensa del Santjoanenc ens deixava sense idees en atac i s’ajustava el marcador a només dos punts al final del tercer quart. Un últim quart molt igualat ens va portar a un final a cara o creu que vam poder sentenciar des del tir lliure. La victòria ens permet prendre la segona posició als garrotxins i dependre de nosaltres mateixos per acabar-hi.

ANOTADORS:

Porras, O. (8), Juanola, A. (3), Usan, A. (4), Mckechnie, R. (1), Sanz, A. (10), Garriga, M. (3), Alonso, G. (0), Vallmajó, E. (10), Jaén, X. (11), Pascua, G. (19), Cortada, Ll.(-). Tirs lliures: 22/34. Triples: 8 (2 Pascua, G.,Vallmajó, E. i Porras, O. i 1 Jaén, X. i Juanola, A.  ). Faltes personals: 25 (Eliminats: cap).

Parcials: 1rQ (19-12), 2nQ (19-15), 3rQ (5-14) i 4tQ (25-20).

MVP: Guillem Pascua


Bàsquet Vedruna Palamós “Blanc” 73-48 JÚNIOR MASCULÍ

Partit amb poca historia davant del líder. Mancats d’efectius, vàrem fer el desplaçament amb només 6 jugadors per baixes d’última hora. Tot i això felicitar als nostres jugadors per l’esforç fet i mantenir la compostura durant tot el partit. En defensa vàrem estar bé davant la superioritat física del rival, tot i això no vàrem poder posar-hi la intensitat habitual. En atac no vàrem estar massa encertats, degut al cansament per falta de rotacions.


CADET MASCULÍ BLAU 66-72 B.C. Fontajau

Partit contra el líder determinat per anar sempre darrera al marcador, degut a la manca d’intensitat en defensa en el primer període i l’acumulació de faltes que ha condicionat les rotacions. Molt bona actitud de l’equip en el tram final però sense encert per capgirar el resultat.


CADET MASCULÍ BLANC 76-70 A.E. Sant Andreu Natzaret “A”

Bona sortida amb alta intensitat que ens donava clars avantatges al marcador. Els visitants però amb 5 triples al segon quart imposaven el seu ritme de partit. Moltes dificultats a la represa per recuperar sensacions. Un triple des de sistema de banqueta als últims 3 segons del quart i des de mig camp han donat l’energia i alegria per acabar amb un últim quart controlant dinàmica i marcador.


CADET MASCULÍ GROC 74-45 Ceset “B”

Molt bon partit, ajustat a la primera part, però la serietat defensiva a la segona meitat amb un parcial de 22 a 2 al tercer període, ens va donar tranquil·litat i un atac seriós va permetre que l’últim quart el juguessin els jugadors amb menys minuts.


C.B. Llagostera 48-47 PRE-INFANTIL MASCULÍ


MINI MASCULÍ 44-79 Bisbal Bàsquet “Roig”


PRE-MINI FEMENÍ 58-8 Bàsquet Vilafant

Partit aplaçat que vam jugar diumenge al pavelló Rafel Mora. Des d’un bon inici vam sortir molt intenses en defensa, fet que ens va permetre córrer al contraatac. En atac estàtic, vam ocupar força bé les cantonades i vam aprofitar bé l’espai que generàvem per jugar uns contra uns i rodar la pilota quan la defensa ens ho exigia.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Descansa

PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Descansa


PRE-MINI MASCULÍ GROC 46-32 C.E.J. Celrà


C.B. Farners 54-57 VETERANS