Després del concurs de dibuix de l’Esport amb Valors, de cares a la 3a trobada de la CEBA us proposem l’intercanvi del llibre de lectura infantil. Volem que tots els nens i nenes portin un llibre infantil de lectura que tinguin per casa i ja hagin llegit, per intercanviar-lo pel d’un altre nen o nena que els pugui semblar interessant. Volem ajudar a les escoles a difondre els hàbits de lectura entre els més petits a un cost 0. 

Agraïm la participació desinteressada dels jugadors/es del CB Adepaf, que ens han fet arribar de forma altruista una gran varietat de lectures infantils, i també un agraïment per la Biblioteca de Figueres i la llibreria Low Cost de Figueres que gràcies a la seva col·laboració, tots els nens i nenes de la CEBA tindran una gran varietat de títols i temàtiques per escollir. Estem segurs que trobareu una nova aventura per descobrir llegint!

I com a obsequi per la vostra participació, us donarem un punt de llibre especialment fet per a la CEBA. No et despistis o et quedaràs sense llegir!!!

Condicions de l’intercanvi:
– Conte o llibre de lectura en català o castellà.
– Conte o llibre amb lletra de pal, lligada o d’impremta.
– Conte o llibre en bon estat (sense guixades ni pàgines trencades per exemple)
– Conte o llibre concorde al curs escolar del jugador/a (si la nena fa 1r, portar un llibrede lectura per a nens de 6/7 anys).