C.B. Banyoles 60-81 SÈNIOR MASCULÍ

Inici de partit amb molt d’encert des de la línia de tres punts, amb 5 triples en el 1rQ, que els hi donava un petit avantatge al marcador. Al segon quart, però, la millora defensiva i el bon joc col·lectiu en atac ens permetia capgirar el marcador, aconseguint 11 punts de renda. La segona meitat no podia començar millor, dos triples que semblava que podien trencar el partit. Però, immediatament després els locals van recuperar l’encert del 1rQ deixant el partit obert de cares a l’últim quart. En aquest, ens retrobem amb l’eficàcia defensiva que ens permet endur-nos una important victòria.

ANOTADORS:

Porras, O. (2), Juanola, A. (15), Usan, A. (5), Mckechnie, R. (12), Sanz, A. (4), Garriga, M. (14), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (4), Jaén, X. (11), Pascua, G. (12), Cortada, Ll.(-). Tirs lliures: 8/11. Triples: 11 (5 Juanola, A., 3 Pascua, G. i 1 Vallmajó, E., Mckechnie, R. i Usan, A.). Faltes personals: 24 (Porras, O.).

Parcials: 1rQ (18-13), 2nQ (9-25), 3rQ (24-20) i 4tQ (9-23).

MVP: Arnau Juanola


JÚNIOR MASCULÍ 63-49 C.B. Quart “Negre”

Primera quart igualada amb anotació baixa i poc encert en el tir exterior. Al segon període hem baixat la guàrdia, fet que ha coincidit amb un encert anotador del rival (3 triples en 5 minuts), i un parcial de 9-17. Al segon període hem pujat en nivell defensiu amb 4 boles recuperades seguides que han enfonsat al rival que ha estat 4 minuts sense anotar. Tot i això hem baixat una mica als dos últims minuts amb moltes faltes i tirs lliures del rival. A l’inici del l’últim període, amb un triple d’en Max i 2 cistelles seguides d’en Roger, hem agafat una renda còmode que hem anat augmentant en el transcurs dels últims minuts. A destacar la millora en pilotes perdudes, només 6 a la segona part i recuperades que ha sigut la clau d’un partit que al descans el teníem una mica complicat. Avui amb l’ajuda d’en Marc Abad que s’ha imposat sota la cistella amb 7 punts i 5 rebots.


CADET MASCULÍ BLAU 59-65 C.B. Cristinenc

Partit entre setmana per aplaçament, a on les baixes, un mal joc interior i fluixa defensa, ens deixen sense opcions de victòria, a més del nul percentatge en triples.

CADET MASCULÍ BLAU 62-45 C.B.G.X. Santjoanenc

Bon partit per recuperar bones sensacions a la pista, amb un inici determinant recuperant moltes pilotes en defensa, millorant el joc interior que sempre ens es avantatjós i bon encert en tir exterior.


CADET MASCULÍ BLANC

Descansa


CADET MASCULÍ GROC

Descansa


B.C. Fontajau 37-54 PRE-INFANTIL MASCULÍ

Gran partit tant en atac com en defensa, movent molt bé la pilota. El millor partit de la temporada.


Masmitjà “A” 103-53 MINI MASCULÍ


PRE-MINI FEMENÍ 62-2 B.C. Fontajau

Hem començat el partit amb intensitat des del minut zero, tot i que això ens ha permès agafar avantatge per davant del Fontajau hem perdut bastantes pilotes per culpa de males passades.
A la segona part del partit, la cosa ha canviat bastant, tot i que hem estat superiors a totes les parts igual, les jugadores s’han despistat una mica i la fluïdesa amb que havien estat jugant a la primera part del partit ha canviat bastant. Ja fins arribar a l’última part que han sigut capaces de recuperar l’esperit de joc del principi del partit. Ànims i a seguir lluitant!

C.B. Llagostera “A” 37-47 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Inici de partit igualat al primer període, on a partir del segon vam començar a imposar el nostre joc aconseguint després que el tercer quart va ser el millor del partit. A la segona part, el rival va pujar la intensitat i es va igualar el joc, però gràcies a la bona primera meitat vam poder aguantar el resultat. Hem de millorar la concentració mentre juguem i deixar a l’àrbitre de banda, ja que així anotaríem les cistelles fàcils que tenim.

C.B. Salt “Verd” 71-37 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Partit fluix contra un dels rivals de la part alta de la lliga en el qual hem aguantat 2 quarts en intensitat i al marcador. Un molt bon 3r quart de l’equip local amb parcial de 22 – 4 ens ha enfonsat anímicament i hem acabat amb ritme baix i bàsquet imprecís fins al final del partit.


PRE-MINI MASCULÍ GROC

Descansa


VETERANS

Descansa