SÈNIOR MASCULÍ 69-54 C.B. Olot

Inici de partit on aconseguíem dominar tan en defensa com en atac, amb bon joc col.lectiu, que ens permetia trencar el partit amb un parcial de 19-2. A partir del 2n quart els visitants han millorat en defensa, tancant molt la zona. Després d’un segon quart sense encert en el tir exterior, en el tercer recuperem l’encert i tornem a obrir escletxa en el marcador fins al final del partit.

ANOTADORS:

Porras, O. (0), Juanola, A. (13), Usan, A. (16), Mckechnie, R. (8), Sanz, A. (11), Garriga, M. (11), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (2), Jaén, X. (4), Pascua, G. (-), Cortada, Ll.(2). Tirs lliures: 4/8.
Triples: 7 (4 Usan, A. i 3 Juanola, A.). Faltes personals: 17 (cap eliminat).

Parcials: 1rQ (21-6), 2nQ (10-14), 3rQ (25-15) i 4tQ (13-19).

MVP: Adrià Usan


JÚNIOR MASCULÍ 57-76 C.B. Farners “A”

Bon començament de partit, amb avantatge al marcador inicial, però poc a poc el nostre joc s’ha anat diluint, amb les rotacions de canvis. El segon i tercer període han sigut fluixos amb moltes errades en atac. Continuem perdent masses pilotes (27), però avui no hem estat prou intensos durant la major part del partit, tot i això hem recuperat 21 pilotes que en molts casos no s’han convertit en atac finalitzat a dins. Mèrit també del rival, avui jugàvem contra el líder que no ens ha posat en cap moment les coses fàcils. Poc encert des de la línia de 6,25 (3/22).


C.E.B. Girona “C” 65-49 CADET MASCULÍ BLAU

Partit matinal amb un mal inici, que condiciona ja anar sempre a remolc d’un equip molt ràpid i bona defensa que els hi permet la recuperació de moltes pilotes. Un bon tercer quart amb bon joc
interior i contraatacs ens deixa a només 7 punts en els últims minuts, però la seva eficàcia anotadora ens deixa sense premi.


CADET MASCULÍ BLANC 90-79 U.B. Sant Adrià “1”

Primera part amb molta vistositat en atac i una mica fosos en la segona, tot i així ho hem aguantat molt bé.


C.E. Palamós “Blau” 53-54 CADET MASCULÍ GROC

Partit amb molts errors defensius i un atac molt trabat.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 63-56 F.D. Cassanenc

Un primer quart adormits hem remuntat al segon i a partir d’aqu ítot igualat, hem mogut molt bé la pilota i bona actitud en defensa.


MINI MASCULÍ 73-83 C.B. Farners “A”

Bàsquet Vedruna Palamós “Blanc” 86-82 MINI MASCULÍ

Partit jugat amb 7 jugadors mini i 1 pre-mini. Sortida fluixa, remuntada i últim quart per oblidar. A la pròrroga hem perdut de 4. Molt bona aportació d’en Xavi el pre-mini! 👏


PRE-MINI FEMENÍ

Ha participat al XVIII Torneig Salvador Girbau del C.E. Sant Nicolau a Sabadell. Pròximament tindreu la crònica de com han acabat quedat sots-campiones del Torneig! 🙂


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 39-55 C.B. Salt “Verd”
Inici igualat però a partir del tercer quart el rival ha marxat al marcador.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Descansa


C.B. Grifeu 17-67 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Un molt bon partit en defensa que ens ha permès robar pilotes per llavors tenir moltes oportunitats a l’atac.


VETERANS

Descansa