Bisbal Bàsquet 62-76 SÈNIOR MASCULÍ

Inici de partit igualat, on un intercanvi de cistelles ha donat alternança al marcador en el primer quart. En el segon, la nostra millora defensiva ens va permetre distanciar-nos abans del descans. Després del descans, l’encert en atac ens permetia trencar el partit i entrar a l’últim quart administrant l’avantatge en el marcador fins al xiulet final.

ANOTADORS:
Porras, O. (-), Juanola, A. (4), Usan, A. (8), Mckechnie, R. (4), Sanz, A. (8), Garriga, M. (6), Alonso, G. (13), Vallmajó, E. (10), Jaén, X. (14), Pascua, G. (9). Tirs lliures: 14/26. Triples: 8 (2
Pascua, G. i Alonso, G. i Jaén, X., Usan, A., Vallmajó, E. i Juanola, A.). Faltes personals: 17 (cap eliminat).

Parcials: 1rQ (17-19), 2nQ (9-18), 3rQ (16-22) i 4tQ (20-17).

MVP: Xavi Jaén


JÚNIOR MASCULÍ 68-63 Bàsquet Lloret

Bon començament de partit, amb avantatge en el marcador inicial, però poc a poc el nostre joc s’ha anat diluint, amb un parcial en el segon període de només 7 punts. En aquest punt, comencem a fixar-nos més en l’actuació de l’àrbitre que en els nostres propis errors, ens descentrem i ho paguem amb un desavantatge de 9 punts a l’inici de l’últim període. Estem descentrats i molt carregats de faltes, algunes tècniques i 2 antiesportives. És a l’últim període que ens posem a defensar de veritat i tot i que la falta de concentració ens ha portat a fallar cistelles fàcils que feia que no remuntéssim, fins que en el minut 6 amb un triple d’en Marti i un altre de l’Adrià , ens ha donat confiança i amb un parcial de 18 a 4 en els darrers 5 minuts hem pogut treure endavant un partit que s’havia posat molt difícil. Val a dir que el rival en el quart període només ha anotat des de la línia de tirs lliures excepte un triple al minut 1. Continuem perdent masses pilotes (20), tot i que avui les recuperades han guanyat (21). Avui poc encert amb tirs de 2 (15 de 51), però millorant ostensiblement l’encert des de la línia de 6,25 (8 de 16). Avui amb l’ajuda d’en Nil Rosillo del Cadet Groc.


CADET MASCULÍ BLAU

Descansa


U.E. Gaudí 84-70 CADET MASCULÍ BLANC

Sortim amb una molt bona actitud defensiva i, gràcies a això, aconseguim contraatacs que ens permeten anotar fàcil. A partir del segon quart, el local puja línies defensives i nosaltres ens precipitem en accions que permeten al Gaudí fer un parcial de 6-0 que iguala el partit. Després de la mitja part, ens anoten des de la línia de 3 amb facilitat i nosaltres deixem de jugar amb la fluïdesa de la primera part, tot i això la igualtat en el partit es manté. Malauradament, un altre cop la precipitació i el cansament produeix que el local se’n vagi al marcador gràcies a segones i terceres opcions que aconsegueixen al imposar el seu físic. Partit competit on l’últim quart se’ns escapa.


Bàsquet Vedruna Palamós 62-69 CADET MASCULÍ GROC

Partit molt igualat i molt intens on no va haver cap domini clar per part de cap equip. On la defensa i no perdre la concentració ens va permetre seguir ajustats al marcador, tot i que algunes vegades es jugava més ràpid del que tocava. Al final victòria a la pista del líder tot i que hem de millorar els tirs lliures.


Bàsquet Vedruna Palamós 82-58 PRE-INFANTIL MASCULÍ


MINI MASCULÍ

Ha participat durant aquest Diumenge 10 de Març al Memorial Rafel Mora.


B.C. Torroella 9-59 PRE-MINI FEMENÍ

Partit en el qual hem sortit un xic adormides i a mesura que ha anat avançant el partit ens hem anat posant a to. Ens hem trobat incòmodes en una pista de dimensions reduïdes. A més a més, les rivals han jugat a una intensitat que nosaltres no hem igualat en molts moments del partit. La setmana que ve marxem de torneig i en tenim moltes ganes!


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 58-56 C.E.B. Girona “Negre”
Partit amb molta intensitat, on la concentració en defensa ens va permetre tallar pilotes i poder jugar al contraatac. L’encert a la segona meitat ens va donar l’avantatge,  tot i que vam fallar molts de tirs. Vam treballar bé el joc en estàtic quan el rival no ens deixava correr. Hem de seguir treballant en aquesta línia.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 30-77 C.B. Quart

Partit contra un molt bon líder imbatut en el qual hem aguantat fins a mitja part, a la segona part no hi ha hagut color i el visitant ha dominat amb contundència.


PRE-MINI MASCULÍ GROC

Descansa


VETERANS 87-60 B.C. Palafrugell

Els veterans de l’Adepaf no van tenir problemes per superar el Palafrugell. Un bon ritme en les transicions i en l’atac posicional, una sòlida defensa i el control del rebot van permetre obtenir avantatges còmodes des del primer quart, les quals es van mantenir durant tot el partit. El primer quart va estar marcat per l’encert dels figuerencs: 27 punts en aquest període suposaven un avantatge d’11 punts. En el segon quart, l’Adepaf va millorar en defensa i va deixar el Palafrugell en només 9 punts. El tercer quart és l’únic en el qual els figuerencs van abaixar el ritme, tant en atac com en defensa, fet que va permetre que el Palafrugell jugués més còmodament. En el darrer període, l’Adepaf va tornar a prémer l’accelerador i va deixar el marcador en el 87-60 final.