Aquests són només alguns dels més de 60 dibuixos recollits pel concurs d’Esport i Valors de la CEBA durant la 2a trobada de bàsquet. Tot un èxit de participació, on els nens i nenes han representat amb multitud de formes, colors i lletres, el que significa per a ells el treball en equip com a valor esportiu. Des del CB Adepaf estem molt contents per la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa, i que anirem repetim any a any per consolidar el treball de valors a l’esport.
Durant el mes de març, el jurat format pels delegats/des dels equips del CB Adepaf, s’encarregarà d’escollir els 3 dibuixos que millor representin el treball en equip vist des de l’òptica dels infants, i els premis, gentilesa de la botiga de joguines Toysmaniatic, s’entregaran a l’última jornada CEBA el 02 de juny.

Moltes gràcies a tots els nens i nenes per la vostra participació!!!