SÈNIOR MASCULÍ 59-53 U.E. Cellera Amer

Partit molt dur contra un rival directe a la classificació. A la primera part, tot i saber del potencial visitant en el tir exterior, vam permetre molts tirs alliberats que van aprofitar per aconseguir petites diferències al marcador. En atac, la falta d’encert total en el tir exterior, permetia a la Cellera tancar-se i amb una defensa molt dura, sempre al límit de la falta, ens deixava amb uns paupèrrims 21 punts a la mitja part. A la represa, vam igualar la intensitat visitant i, mica en mica, ens retrobàvem amb el nostre joc ofensiu fins posar-nos per davant al marcador a mitjans de l’últim quart, on ja no vam deixar que els visitants es tornessin a col·locar per davant.

ANOTADORS:

Porras, O. (0), Juanola, A. (8), Usan, A. (-), Mchechnie, R. (0), Sanz, A. (8), Garriga, M. (10), Alonso, G. (0), Vallmajó, E. (10), Jaén, X. (4), Pascua, G. (17), Cortada, Ll. (0). Tirs lliures: 13/17. Triples: 4 (2 Juanola, A. iPascua, G. i Vallmajó, E.). Faltes personals: 21 (Eliminat:cap).

Parcials: 1rQ (15-16), 2nQ (6-12), 3rQ (19-14) i 4tQ (19-11).

MVP: Marc Garriga


JÚNIOR MASCULÍ 65-62 F.D. Cassanenc

Bon partit en general, davant d’un dels rivals forts d’aquesta segona fase. Bon treball defensiu, amb 20 pilotes recuperades. Tot i això seguim perdent massa boles (21). Bon encert des de la línia de 6,25 (5 triples) en algun moment clau del partit que han permès agafar una renda de 6 punts en els 2 últims minuts.

Pràcticament durant tot el partit hem anat per davant al marcador, però una defensa zonal del Cassanenc, ens ha complicat una mica les coses. Al final hem pogut moure bé la bola i trobar alguna cistella fàcil dins la pintura. A destacar, el retorn d’en Roger Font absent per lesió, i l’ajuda d’en  Guillem i en Pau del Cadet Blanc.


CADET MASCULÍ BLAU 60-58 C.B. Sant Narcís “U16-I”

Partit amb una igualtat constant al marcador, amb una millor defensa en l’últim quart que ens ha permès anar davant al marcador. Per contra, un fluix percentatge en tirs lliures i masses pèrdues de pilotes, destacant treball dels interiors, i encert en triples. Lamentar la lesió d’en Ricard Heras en a l’entrenament de la vigília del partit, ànims!


CADET MASCULÍ BLANC

Descansa


CADET MASCULÍ GROC

Descansa


PRE-INFANTIL MASCULÍ 67-17 C.E.E.B. Tordera

Des d’un bon principi amb molta intensitat sense relaxar-nos movent bé la pilota i acabant les jugades amb cistelles.


Unió Girona 64-41 MINI MASCULÍ

Tot i no entrar mai en el partit hem anat fent fins al 7è quart que un parcial de 19-2 ens ha desquiciat. Es nota la falta d’intensitat en els entrenaments.


PRE-MINI FEMENÍ

Descansa


C.B. Quart 53-20 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Primera meitat nefasta on el rival va ser molt superior, on en atac gairebé no vam anotar degut al desencert i a la defensa del rival. A la segona meitat, els tres primers períodes, vam reaccionar i la diferència es va retallar una mica, però un últim període com els de la primera part va tornar a donar l’avantatge als locals.

Escolàpies Figueres “10-09” 59-39 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Inici del partit amb molta intensitat que ens ha permès arribar a la mitja part molt igualats. El gran desencert en les cistelles fàcils per part nostre en el 5è quart ens ha portat a fer un parcial de 15-5 que ens ha tret del partit. Tot i les ganes i esforç que hi han posat el nostres jugadors per intentar remuntar avui la pilota no volia entrar, fet que al final ha acabat donant una victòria ben merescuda a les Escolàpies.


PRE-MINI MASCULÍ GROC

Descansa


VETERANS

Juga Dimarts 5 de Març a les 21.00h a CASA contra el B.C. Palafrugell.