Abans de les 10.00h del matí, tots els jugadors/es de la CEBA anaven amunt i avall amb els companys/es d’equip nerviosos per entrar a la pista, i demostrar tot el que saben fer a la 2a trobada del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf. I és que mica en mica, i a partir dels  entrenaments setmanals, se’ls hi comença a veure en el joc petits detalls que proven l’aprenentatge d’aspectes tècnics i tàctics com ara el tipus i la direcció del vot, la passada, el desmarcatge, els espais…

Per altra banda, al finalitzar els seus respectius partits, tots els nens i nenes van rentar-se les mans abans de recollir una ampolla d’aigua i una poma per recuperar energies gastades. Des del CB Adepaf considerem imprescindible que els jugadors/es prenguin consciència dels HÀBITS SALUDABLES, i per això volem agrair la col·laboració del supermercat Esclat Bonpreu de l’avinguda dels països catalans i a Fructícola Empordà de Sant Pere Pescador que ens han subministrat tot el material necessari per tirar endavant aquesta faceta del projecte esportiu i educatiu de la CEBA.

Us deixem amb un recull de les millors fotografies del diumenge però, com sempre, l’álbum sencer el trobareu a la nostra pàgina de Facebook!