C.B. Quart 72-76 SÈNIOR MASCULÍ

Inici de partit fred, on ens va costar entrar en ritme de partit, aconseguint només una cistella en els primers quatre minuts. A partir d’aquí vàrem anar entrant en el partit sense importants diferències en el marcador. La relaxació en defensa i l’encert en atac dels locals els hi donava una diferència de deu punts en el marcador que semblava que podien trencar el partit. Tres triples i un dos més u abans del descans en permetia anar als vestidors només dos punts per sota. Després del descans, el partit seguia la igualtat i un parcial de 6 a 0 al final del quart i un bon inici en el darrer ens donava 12 punts d’avantatge que vam saber administrar fins al final del partit.

ANOTADORS: 
Porras, O. (3), Juanola, A. (8), Usan, A. (0), Mchechnie, R. (6), Sanz, A. (13), Garriga, M. (10),Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (7), Jaén, X. (10), Pascua, G. (17). Tirs lliures: 19/30. Triples: 5 (2
Juanola, A. i Pascua, G., Vallmajó, E. i Porras, O.). Faltes personals: 25 (Eliminat: Porras, O.).

Parcials: 1rQ (14-15), 2nQ (24-21), 3rQ (12-19) i 4tQ (22-21).

MVP: Adrià Sanz


Ceset 36-37 JÚNIOR MASCULÍ

Partit estrany, per un júnior de nivell A. El resultat ho diu tot. Bona defensa però nuls en atac. Amb males eleccions de tir, poc encert en els tirs lliures. Falta total de concentració . Tot i això igualtat al marcador durant tot el partit i jugada de 3 punts d’en Lluís Cortada, a l’últim minut, quan anàvem 1 per sota, i malgrat la tècnica a l’última jugada per trepitjar la línia de banda que ens podia haver costat el partit. El mes positiu, la victòria en camp contrari amb poc efectius habituals. Gràcies a l’ajuda den Pau i en Marc del cadet blanc.


C.B. Salt “A” 45-66 CADET MASCULÍ BLAU

Partit jugat a pista del Salt, amb domini del joc i del marcador de bon inici, amb bona actitud defensiva tant en rebots com en defensa individual, facilitant els contraatacs  i destacant també
el bon joc dels nostres interiors.


BQ Manyanet Molins U16 82-57 CADET MASCULÍ BLANC

Partit d’alta intensitat però amb uns locals que han fet efectiva la superioritat física. Després d’un encert inicial des de l’exterior els locals han reaccionat apretant i trencant les defenses pressionants amb bons 1c1. Clar domini del rebot per part dels locals que donava segones i terceres opcions que han ajudat a donar les primeres diferencies al marcador. A l’inici de l’últim quart han faltat piles i cap per retallar diferències amb uns locals que s’agradaven. A refer-se i seguir entrenant!


Unió Girona 57-46 CADET MASCULÍ GROC

No vam saber entrar al partit en cap moment, ja que vam estar més preocupats de protestar les decisions de l’àrbitre que de jugar el partit i fer el nostre joc. Hem de millorar molt aquest aspecte (deixar a l’àrbitre de banda i jugar el partit), ja que aquestes situacions ens porten a no posar en pràctica el que treballem als entrenaments.


Bàsquet Vilafant 69-56 PRE-INFANTIL MASCULÍ


MINI MASCULÍ

Descansa.


C.B. Bescanó 11-61 PRE-MINI FEMENÍ

Partit amb molt de ritme i molta intensitat. Ens hem passat molt bé la pilota però encara hem de millorar la defensa de l’1 contra 1 i aixecar el cap en atac (entre altres coses). Als entrenaments seguirem treballant a “tope” per continuar aprenent.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 32-30 Escolàpies Figueres “10-09”
Partit molt igualat i intens on no va haver un clar domini, tot i això degut a un bon final de primera meitat vam poder obrir una petita escletxa al marcador que ens donava certa tranquilitat. Un setè període nefast en atac va permetre remontar al rival però a l’últim quart una bona defensa ens va permetre guanyar el partit. Hem de millorar l’efectivitat als tirs. Pròxim partit dissabte contra el líder a Quart.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 54-56 La Salle Palamós “A”

Partidàs contra un dels equips més forts de la lliga molt superior físicament. Hem aguantat del primer a l’últim quart amb màxima intensitat i concentració i aplicant del que estem fent a entrenaments seguint línies mestres d’en Carlos López. Anem mooooolt bé!!!!!! 💪💪💪🏀🏀🏀


F.D. Cassanenc 12-36 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Un partit on hem defensat molt bé i amb molt d’encert per guanyar el partit.


VETERANS