aA l’últim ple de l’Ajuntament de Figueres, per fi, es va aprovar de manera definitiva, el projecte de construcció del tercer pavelló poliesportiu de la ciutat ubicat darrera de l’hotel Ronda. S’ha fet esperar i massa, concretament més de 25 anys, per dotar Figueres d’una infraestructura tant necessitada pels seus conciutadans. I és que el creixement exponencial que ha tingut l’esport figuerenc de base supera amb escreix els pocs espais habilitats per practicar-lo.

Des del C.B. Adepaf felicitem l’actual alcalde, el sr. Jordi Masquef, per apostar fermament i amb tanta convicció per aquesta obra major, però també, a la resta dels 13 vots favorables del consistori, per treballar pel bé de la ciutat més enllà de colors i opinions polítiques. Aquestes són les accions que realment beneficien Figueres per sobre de tota la xerrameca i promeses
electoralistes. Pròximament, penjarem a la web del C.B. Adepaf una cronologia de fets de la gestació d’aquest nou pavelló, i afegirem un marcador de compte enrere fixant-nos l’estiu del 2020 com data límit per la inauguració del nou recinte esportiu.