SÈNIOR MASCULÍ 65-57 C.B. Torroella

Partit marcat per les baixes en els dos equips, on ens presentàvem amb sis sèniors, un júnior i un cadet. En defensa teníem clar que havíem de parar el joc interior visitant, i tot i els problemes per aturar-lo, mica en mica vam aconseguir disminuir la seva aportació. En atac, aconseguíem circular bé la pilota i anotar amb regularitat, que ens permetia manar en el marcador a partir del segon quart i fins al final del partit. Destacar l’ajuda d’en Lluís Cortada del júnior i el debut d’en Marc Cases del cadet.

ANOTADORS:

Porras, O. (-), Juanola, A. (13), Usan, A. (-), Mchechnie, R. (6), Sanz, A. (4), Garriga, M. (10), Alonso, G. (7), Vallmajó, E. (-), Jaén, X. (-), Pascua, G. (22). Tirs lliures:9/16. Triples: 6 (3 Juanola, A., 2 Pascua, G. i 1 Cortada, Ll.). Faltes personals: 16 (Eliminat: Sanz, A.).

Parcials: 1rQ (16-15), 2nQ (16-12), 3rQ (12-11) i 4tQ (21-19).

MVP: Guillem Pascua


JÚNIOR MASCULÍ 52-61 Unió Girona “Blau”

Primer partit de la segona fase, on no hem estat massa encertats en atac, falta de concentració i poca intensitat defensiva en moltes fases del partit. Errades a les passades i poc efectius a les transicions. A mitja part anàvem guanyant, però un nefast tercer període (només 1 cistella) , ens ha fet perdre un partit que teníem a l’abast.


CADET MASCULÍ BLAU 67-44 Ceset

Bona actitud i joc d’equip, tot i les baixes i coincidències d’horari, però molt compensades amb els pivots del cadet groc, determinants en el joc interior donant seguretat en rebots i letals
sota cistella, permetent així rotacions efectives de banqueta.


CADET MASCULÍ BLANC 83-65 C.B. Mollet

Comencem el partit contra un rival que està fent molt bons resultats, amb molt bona circulació de la pilota i trobant bones opcions amb tirs alliberats, així aconseguim anotar, i gràcies a la bona defensa podem sortir ràpid al contraatac i anotar amb facilitat. Acabem la mitja part amb 51 punts. Tornem del vestidor i comencem encertats però a partir del minut 25 el Mollet comença a trobar amb facilitat la cistella i nosaltres ens precipitem. L’últim quart és semblant al tercer, trobem 3-4 minuts de bona circulació però ens torna a costar llegir bé on trobar l’espai, agrair a tots els pares i acompanyants que ens venen a veure, cada cop som més!

CADET MASCULÍ BLANC 83-70 C.B. Lliçà d’Amunt “1”

Segon partit del cap de setmana contra un rival que ha competit tots els partits i es una de les millors defenses de la competició, comencem amb un molt bon atac que ens permet fer 28 punts al primer quart. A partir de llavors el partit s’endureix pels dos costats i ja no aconseguim sortir tan ràpid al contraatac, d’aquí a final del partit anem a ratxes els dos equips, ells aconsegueixen anotar fins a 10 triples del segon quart al final del partit i nosaltres intentem pujar la intensitat però molts cops no arribem a la segona ajuda. Agrair a en Nil Rosillo que ens ha vingut ajudar i a tothom que ens ha vingut a veure, la grada feia goig!


CADET MASCULÍ GROC 73-55 C.B. Blanes “B”

Mal inici de partit que va canviar amb una gran defensa i una gran actitud. Sobretot amb un gran tercer període i una defensa que ens va donar tranquil·litat per atacar. Bona participació de tot l’equip en el retrobament amb la victòria.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 69-24 Bàsquet Lloret


C.B. Quart “Negre” 33-77 MINI MASCULÍ


PRE-MINI FEMENÍ 50-5 C.B. Escolàpies “10-09”

Partit d’alta intensitat. Hem jugat una primera part molt bona, tant a nivell defensiu com ofensiu. Hem sortit amb molta empenta i ganes. A la segona part ens hem desinflat ofensivament. Hem de continuar treballant les finalitzacions a cistella i els espais. Seguim!


La Salle Palamós “A” 46-32 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Partit igualat on un segon període on els locals van ser més intensos ens va condicionar el partit. A part d’aquest quart, tot el partit es va mantenir un bon nivell defensiu i es va millorar per molt el resultat de la primera volta. Molts errors en atac a l’últim període van fer que no ens poguéssim acostar al marcador.

C.B. Sant Feliu “Vermell” 23-56 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Partit molt intens que hem sabut jugar del principi al final, sempre dominant el joc i el marcador. Anem millorant els aspectes tècnics que anem treballant als entrenaments!!


PRE-MINI MASCULÍ GROC 48-25 C.B. Salt

Des dels primers minuts hem imposat el nostre ritme, i si a això hi afegim l’encert de tot el partit, és el que ens ha permès fer un coixí per acabar guanyant el partit. Tot i ser un rival físicament superior hem sapigut agafar el rebot i córrer bé els contratacs.


VETERANS