Aquest any a la 4a edició de la CEBA introduïm el treball dels VALORS ESPORTIUS a dins i també a fora de la pista.

Conceptes com l’esforç, l’amistat, el respecte o el sabre perdre entre d’altres, són només alguns dels valors esportius que considerem bàsics pel creixement com a persones i jugadors de tots els nens i nenes. En aquesta ocasió, el primer valor escollit pel nou concurs de la 2a trobada de la CEBA (24 de febrer) serà el treball en equip!

I en aquest sentit, estem molt contens d’informar-vos que la botiga de joguines educatives Toysmaniatic de Figueres també es sumarà al treball dels valors esportius, regalant als guanyadors del concurs del dibuix de valors, un joc de taula per compartir amb la família i els amics i passar una bona estona plegats.

Moltes gràcies per l’excel·lent predisposició de l’Àlex de Toysmaniatic, botiga de proximitat i confiança!

Esperem la participació de tots els jugadors/es de la CEBA, i animem a tots els pares i mare perquè treballin en equip ajudant-los a fer el dibuix!