C.B. Bescanó 66-63 SÈNIOR MASCULÍ

Partit molt igualat durant els 40 minuts a la pista dels líders de la categoria. Els dos equips vàrem imposar una defensa intensa i que feia que costés aconseguir cistelles fàcils. L’encert en el tir exterior a la primera meitat ens permetia marxar al descans amb el marcador igualat. Després del descans seguia la mateixa dinàmica que a la l’inici de partit, però els locals marxaven a l’últim quart amb set punts a favor. Els deu minuts restants, aconseguíem igualar el partit, però la falta d’encert en els tirs lliures i un parell de triples alliberats que no van entrar ens impedien capgirar el marcador i endur-nos la victòria.

ANOTADORS:
Porras, O. (8), Juanola, A. (0), Usan, A. (6), Mchechnie, R. (2), Sanz, A. (10), Garriga, M. (4), Alonso, G. (11), Vallmajó, E. (5), Jaén, X. (2), Pascua, G. (15). Tirs lliures: 12/22. Triples: 10 (3
Pascua, G., 2 Porras, O. i Alonso, G. i 1 Vallmajó, E., Sanz, A. i Usan, A.). Faltes personals: 25 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (20-15), 2nQ (11-15), 3rQ (20-14) i 4tQ (15-19).


JÚNIOR MASCULÍ

Descansa.


C.B. Farners “A” 53-50 CADET MASCULÍ BLAU

Tot i un bon inici de partit amb un excel·lent percentatge en triples i bona defensa, donant tranquil·litat al joc, a l’última part els errors en tirs lliures, les pèrdues de pilotes i l’expulsió de l’interior faciliten que el marcador es capgiri.


Joventut Badalona “B” 77-75 CADET MASCULÍ BLANC

Partit d’alta intensitat a Badalona amb pilota de partit. Estem jugant a un gran nivell.


Bisbal Bàsquet 66-64 CADET MASCULÍ GROC

Derrota a casa de l’últim classificat, amb un bon començament (0-14) de parcial i 14-21 al primer quart. La poca concentració i intensitat al segon quart (només 8 punts) i les precipitacions i males decisions durant la resta de partit donen la victòria al rival. Cal saber apretar i jugar amb intensitat els 40 minuts.


C.E.B. Girona 54-56 PRE-INFANTIL MASCULÍ

Bon inici agafant diferències al marcador. A partir de la segona part, les maltes decisions sota cistella ens han fet patir.


C.E. Palamós “Groc” 61-65 MINI MASCULÍ

Partit molt intens i igualat jugat a casa del Palamós on uns mals primers quarts va fer que a la mitja part perdéssim de 15. A la segona part vàrem entendre que si volíem fer bàsquet havíem de madurar més la jugada i no voler fer-ho a la primera. Degut això i la intensitat defensiva acompanyada de bones ajudes va fer que donéssim la volta al marcador. Hem de tenir paciència en atac, botar menys i passar-la més! Molt contents de l’actitud de tots!!! Seguirem!!


EEM Caldes Malavella 5-55 PRE-MINI FEMENÍ

Malgrat la diferència al marcador ha sigut un partit molt disputat. Les ganes i la bona defensa de l’equip local ens ha obligat a estar molt concentrades en atac. La primera part hem jugat molt bé el passar i tallar. Tot i que en defensa encara ens falta per millorar, tot l’equip estem contentes per com treballem i per les ganes que hi posem.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 41-22 C.B. Sant Feliu “Vermell”
Inici intens per la nostra part durant els tres primers quarts que ens van donar un petit coixí al marcador. Moltes errades defensives al quart i cinquè període, van acostar al rival però a partir del sisè va tornar la intensitat del principi i ens va donar la victòria. Cal millorar la primera passada de contraatac i el rebot, i no badar en defensa.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 38-67 C.B. Farners

Inici del partit molt fluix en anotació tot i sortir molt forts, fet que en ha portat a un desavantatge molt ampli que ja no hem pogut atrapar. Moltes cistelles fàcils fallades i el Farners ha anotat molts triples que han fet molt mal, deixant un resultat amb molta diferència que no demostra la igualtat que hi ha hagut durant pràcticament tot el partit. Agraïr l’adjuda dels jugadors Unai Tadeo i Dominio Eghosa del Pre-Mini Groc, que ens han vingut a ajudar per poder cobrir la baixa d’alguns jugadors malalts, aquetsa setmana que ve esperem ser tota la plantilla al complet per entrenar tots junts i poder fer un bon partit dissabte que ve contra el Sant Feliu.


Escolàpies Figueres “11” 27-28 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Tot i ser superiors físicament, un partit igualat per culpa d’errors en cistelles fàcils.


B.C. Torroella 80-68 VETERANS

Tot i lluitar fins al final, res a fer davant un rival molt intens i encertat.