SÈNIOR MASCULÍ 70-58 Bàsquet Porqueres “Vermell”

Partit marcat per les baixes, que ens ha fet sortir molt intensos en defensa i concentrats en atac. L’encert des de triple, amb quatre triples quasi consecutius, i des de tir lliure marcava l’inici de partit i ens donava un primer avantatge al marcador. Al segon quart, un intercanvi de cistelles dels dos equips ens feia anar al descans amb l’avantatge aconseguit al primer quart. Després del descans, aconseguíem ampliar un xic les diferències, destacant el debut aquesta temporada d’en Lluís que va aconseguir recuperar una pilota i fer un triple tot just sortir. A l’últim quart, quan semblava que els visitants podien acostar-se al marcador, un triple de l’Edu a l’últim segon de possessió, sentenciava el partit.

ANOTADORS:

Porras, O. (5), Juanola, A. (5), Usan, A. (9), Mchechnie, R. (7), Sanz, A. (-), Garriga, M. (11), Alonso, G. (10), Vallmajó, E. (13), Jaén, X. (7), Pascua, G. (-), Cortada, Ll (3). Tirs lliures: 12/25. Triples: 8 (2 Usan, A. i 1Mchechnie, R., Jaén, X., Vallmajó, E., Juanola, A., Porras, O. i Cortada, Ll.). Faltes personals: 21 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (22-16), 2nQ (15-15), 3rQ (20-10) i 4tQ (13-17).

MVP: Gerard Alonso


JÚNIOR MASCULÍ 87-59 Bàsquet Porqueres

Còmode victòria davant del cuer de la classificació d’aquesta primera fase, tot i els primers dubtes a l’inici del partit amb un 3-10 al minut 2 de partit, ràpidament ens hem posat a defensar i robar pilotes, amb ràpides transicions hem aconseguit capgirar fins al 24 a 17 al primer quart. Aquesta ha sigut la tònica de tot el partit, malgrat que hem pagat amb moltes faltes per posar mans i fruit de l’alta intensitat defensiva. En algun moment hem hagut de recórrer a la defensa zonal per protegir alguns jugadors de les faltes, quan ens hem centrar una mica i hem recuperat el nostre joc habitual, hem trencat el partit definitivament.

A destacar el bon joc de l’Alex tant en defensa com en atac, avui màxim anotador del partit i una gran feina defensiva (75% de 2, 4 rebots, 1 triple, 2 recuperades, 2 perdudes, 5 faltes). També voldria destacar la millora avui en pèrdues de pilota, només 15. 

Ara a esperar calendaris de segona fase després d’haver aconseguit el segon lloc a la primera amb 8 victòries i 4 derrotes.


CADET MASCULÍ BLAU

Descansa.


CADET MASCULÍ BLANC 71-64 C.E.B. Girona “A”

Partit de menys a més. Els locals amb dificultats davant la intensitat defensiva del Girona van saber sobreposar-se per deixar les precipitacions inicials. Aquesta confiança i concentració va ser clau per acostar-se al marcador abans de la mitja part i donar la volta al ritme de partit. Una millora de l’efectivitat i augment de la intensitat defensiva van decantar el marcador pels locals.


CADET MASCULÍ GROC 49-58 Athlètic Silenc

Bon partit contra el primer de la primera fase que va ser ajustat en tots els períodes amb fases de bon joc, en l’últim quart dos errors defensius van provocar dos triples rivals, i les nostres oportunitats en atac van acabar en tirs lliures fallats. Cal millorar els finals de partit.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 59-69 C.B. Farners

Un partit amb un començament molt fluix on ens han agafat avantatge, tot i així al final hem acabat molt bé.


MINI MASCULÍ 45-82 C.E.B. Girona “Negre”

Partit jugat contra el primer classificat i que sabíem que si no sortíem amb intensitat, ens passarien per sobre..i  així ha sigut. Primer quart amb poca intensitat i amb cares i gesticulacions dolentes. A mesura que anava avançant el partit, anàvem millorant i veiem que si anàvem a totes podíem plantar cara. El resultat? Penúltim quart només perdem de dos i últim quart guanyem de 8. Hem de lluitar sempre i no donar MAI el partit perdut abans de  jugar.


PRE-MINI FEMENÍ 50-0 Escolàpies Figueres “11”

Partit molt complet de tot l’equip, molt contents i a seguir així!


C.B. Farners 60-55 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Partit molt ajustat on la primera meitat va ser nostre ja que vam agafar un petit avantatge, però una segona meitat on no vam defensar els tirs exteriors del rival i vam fallar molts tirs a sota cistella van donar la remuntada al Farners. Hem de millorar les finalitzacions a contraatac i la concentració en defensa.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 70-50 C.B. Llagostera “A”

Molt bon partit i primera victòria a nivell A basada en una gran intensitat defensiva a l’últim quart per robar pilotes i marxar al marcador. Anem bé nois!


PRE-MINI MASCULÍ GROC 20-55 C.B. Sant Gregori

Ens enfrontàvem a un equip amb les idees molt clares, i ens han fet molts de punts a la contra. Tot i que nosaltres a partir de la mitja part ens vam posar les piles, ja no vam ser a temps de remuntar.


VETERANS

Descansa.