Més de 120 nens i nenes es van reunir aquest diumenge passat al poliesportiu de Figueres, per va donar oficialment el tret de sortida a la primera de les trobades de la IV edició de la CEBA. Amb la disputa de partits de bàsquet a les tres pistes de 10h a 13h, el Campionat serveix per posar en pràctica tot allò que es va treballant setmanalment en els entrenaments. Aquest any, les escoles que formen part de la CEBA són:

 • Amistat
 • Anicet de Pagès
 • Carme Guasch
 • Cor de Maria
 • Josep Pallach
 • Parc de les Aigües
 • Salvador Dalí
 • La Salle
 • Sant Pau
 • Cabanes
 • Torre d’en Reig de Vilabertran
 • Josep de Ribot i Olivas de Vilamalla
 • C.B.A. Peralada (Club convidat)
 • C.B. Escolàpies (Club convidat)

Recordeu que l’objectiu principal de la CEBA és fomentar l’aprenentatge i la diversió de tots els nens i nenes amb el bàsquet, i mica en mica vagin adquirint els valors associats a l’esport. Per tant, tots els partits es disputen 4 contra 4 per potenciar sobretot la participació activa del tots els jugadors que estan a la pista i sense marcador per evitar qualsevol rivalitat. Al finalitzar tots els partits, cada equip va participar en el treball dels hàbits saludables, perquè a poc a poc, vagin prenent consciència de tres aspectes senzills però molt efectius per la seva salut un cop finalitzada l’activitat esportiva:

 1. Higiene: És obligatori netejar les mans quan s’ha acabat de practicar esport.
 2. Hidratació: Cal beure molta aigua per recuperar la pèrdua de líquid.
 3. Alimentació: S’ha de menjar fruita per tornar a tenir energia.

Totes les fotografies de la trobada les trobareu a la nostra pàgina de Facebook! Ens tornem a veure el diumenge 24 de febrer! Salut i bàsquet per a tothom!!!