Molt bones noticies les que us podem oferir des del CB Adepaf amb les renovacions dels acords de col·laboració amb la Fructícola Empordà SL de Sant Pere Pescador, i amb el supermercat Esclat de l’Avinguda dels Països Catalans de Figueres per la 4a edició del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf (CEBA). Aquestes dues empreses, líders en els seus respectius sectors, aposten un any més per continuar treballant plegats amb l’Adepaf en la formació dels HÀBITS SALUDABLES  a tots els nens i nenes de la CEBA. Gràcies al subministrament de pomes, aigües i sabó, volem que, després de cada trobada de la CEBA, mica en mica tots els nostres participants vagin prenent consciència de la importància de rentar-se les mans abans d’hidratar-se i alimentar-se després de fer un esforç físic. Moltes gràcies per la vostra participació en aquest projecte esportiu i sobretot educatiu!