Benvolguts pares i mares,

Aquest diumenge 27 de Gener a partir de les 10h del matí arrenca el IV Campionat de la CEBA al Poliesportiu de Figueres. A partir de les 09:45h, cada entrenador/a es farà càrrec del seu equip juntament amb el delegat/da d’equip, i els pares ja podran anar cap a les grades per veure els partits.

Us recordem que és obligatori venir amb el xandall de l’escola per tal de poder identificar a tots els nens i nenes que hi ha a la pista, i que les pistes estan reservades exclusivament per als jugadors/es de la CEBA (tots hauran de portar obligatòriament la samarreta de joc de cada escola).

Per descomptat que a part dels pares, es tracta d’una jornada lúdica i festiva on tothom hi està convidat. Apreteu a la família i amics perquè vinguin a fer pinya i animar als seus. Estem segurs que tots els nens i nenes us ho agrairan! Fins diumenge!

A continuació us passem els horaris dels partits: