C.B. La Vall d’en Bas 71-78 SÈNIOR MASCULÍ

Partit difícil a la pista del segon classificat de la categoria. A l’inici, en atac aconseguíem bones opcions de tir, tot i que no aconseguíem finalitzar-les amb encert. Per contra, l’eficàcia dels locals en atac, aconseguia desanimar-nos i fent-nos arribar a la mitja part amb molt males sensacions. A la represa, després d’un intercanvi de cistelles arribàvem a la màxima diferència en el marcador. A partir d’aquí, vam revertir la situació i atac a atac anàvem retallant distàncies en el marcador fins posar-nos per davant i aconseguir la victòria.

ANOTADORS:

Porras, O. (-), Juanola, A. (10), Usan, A. (4), Mchechnie, R. (6), Sanz, A. (4), Garriga, M. (10), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (4), Jaén, X. (19), Pascua, G. (19). Tirs lliures: 24-37. Triples: 5 (2 Jaén, X. i 1 Vallmajó, E., Juanola, A. i Pascua, G.). Faltes personals: 15 (Eliminat:cap).

Parcials: 1rQ (25-17), 2nQ (18-12), 3rQ (12-22) i 4tQ (16-27).

MVP: Xavi Jaén


Ceset 63-59 JÚNIOR MASCULÍ

Partit molt intens el jugat ahir a la pista del Ceset, contra un rival molt reforçat, ja que a ells, només els servia la victòria per continuar aspirant al grup 1 de la segona fase.

Vàrem plantar cara, amb una bona concentració defensiva durant tot el partit, però continuem fent masses errades en atac, per precipitació, i no treiem profit a la bona feina feta en defensa. No vàrem poder controlar el rebot davant del seu pivot de 2m que va jugar gran part del partit.

Partit amb alternances al marcador, fins al final tot i malgrat l’esforç dels últims minuts en que vàrem recuperar 6 punts dels 11 de desavantatge.


B.C. Fontajau 69-58 CADET MASCULÍ BLAU

Desplaçament matiner a Girona, partit amb un molt bon inici amb bona actitud i lluita, però un mal començament de l’últim quart amb precipitacions i un desastrós percentatge en tirs lliures no ens poden donar la victòria.


C.B. La Vall d’en Bas 57-75 CADET MASCULÍ BLANC


Ceset “B” 54-48 CADET MASCULÍ GROC

Partit encallat que no hem sabut jugar i hem caigut a les provocacions del rival, tot i així ha estat ajustat tot el partit i a falta d’un minut i mig pel final i dos punts avall al marcador hem tingut dues oportunitats per empatar, una antiesportiva a falta de trenta segons ha acabat de fixar el resultat.


C.B. Roses 65-50 PRE-INFANTIL MASCULÍ


Bisbal Bàsquet “Roig” 103-57 MINI MASCULÍ

Partit jugat contra un bon rival que de segur estarà a la part alta de la classificació. Ens ha costat molt sortir de la seva pressió de 2×1 a tota  pista, perdent moltes pilotes i com a conseqüència hem rebut cistelles fàcils. Quan hem aconseguit començar a sortir de la pressió, ens ha costas prendre decisions ràpides perdent així l’avantatge numrèic. En defensa ens sobrepassen massa ràpid, perdem de vista el nostre jugador i no baixem ràpid a defensar. Ens queda molt per millorar i ja cal que ens comencem a posar les piles!


PRE-MINI FEMENÍ 52-2 Unió Vedruna “Negre”

Partit en què tant per edat com per físic erem superiors a les rivals. A cada quart ens proposàvem un petit repte (si faig un canvi de mà, ha de ser un revers; passar i tallar dues vegades abans de poder tirar…) que havíem d’intentar complir per tal de millorar individualment i com equip. El cap de setmana següent descansem, però abans, el divendres, farem un entrenament divertit i diferent.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 59-38 PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Partit entre els dos pre-minis del club, on hi va haver molta igualtat a la primera meitat tot i que vam marxar al descans amb una petita diferència, una bona sortida del rival al cinquè període, va fer tornar la igualtat al partit. Però una molt bona defensa als tres últims períodes ens va donar la victòria. Hem de treballar més les cistelles fàcils ja que ens haguessin permès agafar més avantatge durant el partit.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Crònica amb el pre-mini masculí blau.


C.E.J. Celrà 39-50 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Ha estat un partit molt igualat, en el qual als primers quarts vam sortir adormits, però després vam remontar el partit a base de contraatacs. A la mitja part, no vam baixar el ritme i ens va permetre acabar guanyant el partit.