Després de 365 dies rebent les vostres opinions sobre els diferents bars d’arreu de la província i resta de Catalunya que heu visitat durant la competició, ja tenim una idea de com voleu que sigui el bar del nou pavelló de Figueres. Abans d’entrar en matèria, aprofitem l’ocasió per agrair a tots/es aquells/es que heu participat a l’enquesta, i ens heu fet saber quines són les vostres preferències.

CONCLUSIONS

  • Visió global de les pistes de joc. Tot i que sembli evident, els espectadors volen veure les pistes on juguen els nens i nenes mentre estan al bar prenent alguna cosa. Els pavellons de l’Escala o Vilafant en són un bon exemple, a diferència del ridícul bar del Poliesportiu de Figueres que no té cap tipus de funcionalitat.

  • Accés a una terrassa amb taules i cadires. Sobretot en època de bon temps, els pares i mares agrairien la possibilitat d’esperar que s’acabin de canviar els seus fills gaudint del bon temps en una terrassa. Actualment ja hi ha alguns pavellons amb aquest espai, i fins i tot en algun, hi podeu trobar una petita zona infantil pels més petits de la casa.

  • Preus econòmics. A la majoria de pavellons que heu visitat, els preus del cafè són realment econòmics i això s’agraeix. Tot i que en algun pavelló no hi havia cafetera ni màquina de vending de cafè, als pavellons que sí n’ofereixen tenen una mitjana de preu de 1’10€, fet que també s’ha de tenir en compte.

  • Oferta de begudes energètiques. Les begudes energètiques com Aquarius o similars, són un bon recuperador de sals minerals després de l’exercici físic. Entre 1€ i 1’20€ la llauna és un preu raonable per tal d’oferir una recuperació per als esportistes.

  • Entrepans calents. Totes les opinions són favorables a que el bar tingui una petita carta d’entrepans calents, com per exemple, el mític llom amb formatge. Malauradament, els requeriments legals i sanitaris dificulta molt aquesta opció, de manera que en pocs pavellons en trobarem. Per tant, seria important que des de la seva construcció el nou bar comptés, per exemple, amb una sortida de fums homologada per a poder oferir entrepans freds i calents a una forquilla de preus de 2 / 3 euros.

En general, la vostra opinió respecte dels pavellons visitats és que tenen bars agradables i còmodes, visió completa de les pistes, sortida a l’exterior i amb diversos serveis i oferta alimentària variada. Per tant, esperem que l’Ajuntament de Figueres, més enllà de les directrius dels arquitectes, en prengui bona nota i escolti a la gent que realment utilitzarà les instal·lacions dia a dia.