C.B. L’Escala 74-61 SÈNIOR MASCULÍ

Partit on L’Escala va dominar al marcador durant tot el partit. A l’inici, una mala defensa i la falta d’idees en atac donava el primer avantatge clar al marcador pel local. En el segon quart vàrem millorar, però sense aconseguir retallar el marcador. A la segona part, cinc triples consecutius d’Arnau Costey donava als locals la màxima avantatge. Un bon últim quart ens permetia posar-nos a només quatre punts. Però un altre triple i un rebot ofensiu i cistella tornava a donar un avantatge suficient a L’Escala que ja no vam poder remuntar.

ANOTADORS:

Porras, O. (2), Juanola, A. (7), Usan, A. (3), Mchechnie, R. (0), Sanz, A. (4), Garriga, M. (7), Alonso, G. (3), Vallmajó, E. (4), Jaén, X. (5), Pascua, G. (10), Montalat, X. (16). Tirs lliures: 13/24. Triples: 2 (Jaén, X. i Usan, A.). Faltes personals: 24 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (24-13), 2nQ (12-14), 3rQ (22-16) i 4tQ (16-18).

MVP: Edu Vallmajó


JÚNIOR MASCULÍ 50-61 F.D. Cassanenc

A la represa de vacances de Nadal, hem començat freds però hem anat agafant ritme i en el minut 10 anàvem 2 punts per davant. Al segon període hem continuat amb igualtat al marcador fins el minut 15 que hem reaccionat, aplicant la nostra intensitat defensiva i hem aconseguit el màxim avantatge al marcador (12 punts). Tot i això ells han reaccionat i a la mitja part l’avantatge era de 4 punts. A la represa hem tornat a sortir desconcentrats i fins el minut 28 el parcial era de 2 a 8 , hem tornat a reaccionar i ens posat per davant de 5 punts al final del tercer període. Al quart període no hem estat encertats, ni en atac, ni en tirs lliures, i a més hem portat al rival 8 vegades a la línia de tirs lliures. El parcial ha sigut de 6-22.


CBGX Santjoanenc 47-66 CADET MASCULÍ BLAU

Partit per tornar a la competició després de Festes, a on un bon inici marca la diferència i ben gestionada fins al final amb una bona defensa. Bon percentatge en tir i joc interior.


C.E. Diagonal Mar 73-88 CADET MASCULÍ BLANC

Partit de retorn a la competició. Masses alts i baixos en el joc tot i que l’equip no va perdre la concentració. Faltava més claredat i moviment en atac i contundència en defensa. Això i l’efectivitat des de l’exterior dels locals no va permetre que marxéssim al marcador ben bé fins al final del partit. Bon treball però per anar encarant la segona meitat d’una temporada que està sent molt profitosa pel desenvolupament dels jugadors. La setmana que ve anem a la Vall d’en Bas en jornada de diumenge al matí. Tres dies intensos aquesta setmana començant amb la visita de la Silvia que ens donarà noves perspectives als dos entrenadors per seguir millorant tots els aspectes!


CADET MASCULÍ GROC

Descansa


Masmitjà-Ceset 60-37 PRE-INFANTIL MASCULÍ


MINI MASCULÍ 44-81 Masmitjà “A”

Primer partit de la segona fase contra un dels equips forts de la lliga. Sortida fluixa i en el 2n, 3r i 4t període ens agafen distància al marcador gràcies a permetre contraatacs i no agafar el rebot. A la segona part del partit sortim amb les idees més clares, sense permetre córrer al rival, tancant més el rebot i tenir idees més clares en atac. No hem de sortir amb tanta por quan ens trobem un rival més físic que nosaltres, mica en mica anem agafant els conceptes i afegint varietats tàctiques com els 2 contra 1 a tota la pista. Molt contents de la reacció de l’equip i de les ganes i actitud de tots els jugadors!


C.B. Salt 10-47 PRE-MINI FEMENÍ

Partit on vam marcar el ritme de partit davant el rival tot i la manca d’encert i de ritme. Es va notar que veníem de les vacances. Tot i això, les jugadores van estar concentrades la gran part del partit i això es va traduir en bones accions defensives i ofensives.

PRE-MINI MASCULÍ BLAU 58-26 C.B. Llagostera “A”
Partit on gràcies a la bona defensa a tota la pista ens va permetre recuperar moltes pilotes, sortir al contraatac i fer cistelles. A part de les cistelles ràpides després de recuperar pilotes, els atacs estàtics els vam jugar amb paciència i ens va permetre anotar, tal i com ho practiquem als entrenaments. Proper partit dissabte a Figueres contra el Pre-Mini Blanc.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 59-61 C.B. Salt “Verd”

Partidàs per començar l’any després d’una molt bona setmana d’entrenaments. Molta intensitat per part dels 2 equips durant tot el partit, hem sabut jugar fins al final aplicant els conceptes que anem aprenent als entrenaments i a les formacions amb en Carlos López tot i anar per darrere al marcador (a l’últim partit abans de vacances contra el C.E.B. Girona ens vam desanimar abans d’hora per aquest motiu). Un gran últim quart amb pressió tota la pista i moltes pilotes robades ens ha permès estar a punt de donar la volta al marcador. Anem molt bé, gaudint cada partit a nivell A!!! Setmana que ve derbi contra el pre-mini blau!!!


C.B. Llagostera “B” 18-31 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Primer partit d’aquest any, en el qual s’ha notat la falta d’entrenament d’aquestes vacances i hem perdonat moltes cistelles fàcils sota l’aro. Tot i això, hem sabut córrer al contraatac i agafar els nostres propis rebots per tenir segones oportunitats. Molt bona actitud dels nois i de la Carla del pre-mini femení per acabar guanyant aquest partit.