Els Reis Mags ens han portat el calendari de les trobades de la 4a edició de la CEBA. Cal ser al Poliesportiu a partir de les 09:30h per fer els equips, i per facilitar la feina als entrenadors és necessari venir amb el xandall de l’escola per tal de poder identificar a tots els nens i nenes que hi ha a la pista. Les pistes estan reservades exclusivament per als jugadors/es de la CEBA, i tots/es hauran de portar obligatòriament la samarreta de joc de la seva escola per a disputar els partits.

Tal i com vau veure a la trobada que vam fer al desembre, continuarem amb els enfrontaments de 4 contra 4 per tal fomentar el joc col·laboratiu dels nens i nenes que estan a la pista, l’adaptació del Reglament de minibàsquet per facilitar-los l’aprenentatge, i els partits sense marcador per potenciar la rivalitat amistosa entre tots els jugadors/es. A més, tornarem a participar en l’educació dels hàbits saludables i higiènics dels més petits, i per això, al finalitzar cada jornada els anirem treballant. Ben aviat us explicarem en què consisteix.

Per descomptat que a part dels pares, es tracta d’unes jornades lúdiques i festives on tothom hi està convidat. Apreteu a la família i amics perquè vinguin a fer pinya i animar als seus. Estem segurs que tots els nens i nenes us ho agrairan!

CALENDARI DE TROBADES – 4a edició del Campionat Escolar Bàsquet Adepaf

  • 27/01/19 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 24/02/19 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 07/04/19 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 04/05/19 – PENDENT CONFIRMACIÓ (Plaça Catalunya – Fires i Festes Santa Creu)
  • 02/06/19 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres

Bon any 2019 a tothom!!!