Dissabte a la tarda vam viure una jornada de bàsquet molt completa amb la disputa de quatre partits, i entremig, la presentació del Club. Mentre el Cadet Groc guanyava el seu enfrontament de manera còmode a la pista 2 del Poliesportiu, el Cadet Blanc va oferir un emocionant partit que va fer vibrar a tots els presents, i que no es va resoldre abans de dues pròrrogues.

Amb retard, però amb molta il·lusió per part de grans i petits, va començar la presentació oficial del C.B. Adepaf de la Temporada 18/19. Més de 250 jugadors i jugadores van sortir a la pista amb els seus respectius equips per rebre l’escalf de familiars i amics/gues. El primer va ser el Sènior Masculí que, un cop presentat, va fer el passadís a tota la resta de components del Club. La CEBA, amb els seus 12 equips de les escoles: Anicet de Pagès, Amistat, Carme Guasch, Cor de Maria, Salvador Dalí, Josep Pallach, Parc de les aigües, Salle, Sant Pau, Cabanes, Vilabertran i Vilamalla, i més 100 de nens i nenes inscrits, van ser els següents en col·locar-se asseguts a la pista. Llavors va ser el torn dels onze equips federats que té actualment l’Adepaf, començant pel pre-mini femení fins a l’equip sènior.

Llavors va arribar un dels moments més emotius de l’acte quan tot el públic present va acompanyar amb un fort aplaudiment la sortida dels tretze jugadors i dos entrenadors de l’equip sènior mixt, creat a partir de la vinculació amb les fundacions Altem i el Dofí. I finalment, i no menys important per tota la seva trajectòria dedicada al Club, van aparèixer els veterans per tancar la presentació de tots els jugadors.

Amb els ànims del nostre president, l’Oriol Rabert, les felicitacions pel treball ben fet del president de la FCBQ de Girona, Sr. Xevi Santaló, i les promeses del nou pavelló un cop més de l’alcalde de Figueres, el Sr. Jordi Masquef, es va donar pas a la foto oficial de l’Adepaf 18/19.

Finalment, el Cadet Blau i el Sènior van celebrar amb victòria els seus respectius partits mentre grans i petits es llepaven els dits amb la xocolata i els melindros a les grades. Moltes gràcies a tots per la vostra presència i us desitgem que passeu unes bones festes acompanyades d’una bona entrada d’any.

Salut i força Adepaf!!!

A la nostra pàgina de Facebook (clicant aquí) trobareu el recull de fotografies de la jornada!