Gran jornada de bàsquet social la que es va viure diumenge al matí a partir de les 11h al poliesportiu Roser Llop de Figueres. Un públic molt entregat format per pares i mares, familiars, amics i simpatitzants, van gaudir de valent en veure jugar els equips del Sènior Mixt contra la fundació Ramon Noguera, els veterans de l’Adepaf amb un partit d’exhibició entre ells, i els 12 equips de la CEBA.
Tot ells us esperen, juntament amb la resta d’equips federats, aquest dissabte 15 de desembre a partir de 16.00h al poliesportiu un altre cop per fer la Presentació Oficial del C.B. Adepaf 18/19, i rebre l’escalf d’un públic entregat i participatiu. Al finalitzar l’acte institucional, tots els jugadors/es podran gaudir a la grada d’un vas amb xocolata desfeta i melindros, mentre animen els equips del Cadet Blau i del Sènior Masculí a les pistes 2 i 3 respectivament!
Un cop més, us hi esperem a tots per gaudir plegats d’aquesta jornada tant especial!