El pròxim dissabte 15 de Desembre a partir de les 16.00h al poliesportiu municipal Roser Llop de Figueres, es durà a terme la Presentació Oficial del C.B. Adepaf Figueres de la Temporada 2018/19.

Per una banda, es presentaran els 11 equips federats que actualment ja estan disputant les seves respectives competicions, i l’equip de veterans format per exjugadors del Club que juga la seva particular lliga sempre amb el tercer temps. Per l’altra, aquest any ens enorgulleix especialment fer partíceps a la presentació de les fundacions El Dofí i Altem de Figueres, amb les quals s’ha pogut fer un equip de bàsquet, del que esperem que tots els membres en gaudeixin al màxim aquesta nova experiència. Per últim, i no menys important, també celebrarem la presentació dels equips d’escoleta del nostre projecte de la CEBA (Campionat Escolar Bàsquet Adepaf), que enguany ja arriba a la seva Quarta Edició amb 12 escoles participants i més de 103 nens i nenes inscrits.

A part de la presentació, i aprofitant l’avinentesa de tenir un pavelló ple de familiars, aficionats i amics, es disputaran les jornades de competició dels nostres tres equips cadet i el sènior masculí de tercera catalana:

– Cadet Groc vs. C.E. Palamós (16.00h)

– Cadet Blanc vs. Platges Mataró (16.00h)

– Cadet Blau vs. C.E.B. Girona (19.00h)

– Sènior Masculí vs. C.B. Salt (19.00h)

I per no perdre forces entre les dues franges de partits, a les 18.30h farem una xocolatada gratuita per tots els jugadors, grans i petits, per per agafar calor i forces per animar als equips que juguen a les 19.00h. Des del Club, esperem que sigui una jornada lúdica i festiva, i convidem a tota la família de l’Adepaf perquè sigui una gran festa!