SÈNIOR MASCULÍ 101-45 C.E. Palamós

Partit decidit ja al primer quart gràcies a la bona defensa i al gran encert des de la línia de triple (7 al primer quart). A partir del segon quart vam mantenir la intensitat que ens va permetre anar ampliant les diferències al marcador.

ANOTADORS:

Porras, O. (-), Juanola, A. (3), Usan, A. (21), Mchechnie, R. (16), Sanz, A. (6), Garriga, M. (-), Alonso, G. (4), Vallmajó, E. (10), Jaén, X. (10), Pascua, G. (6), Montalat, X. (18). Tirs lliures: 8/14. Triples: 11 (4 Usan, A., 2Pascua, G., Mchechnie, R. i Vallmajó, E. i 1 Juanola, A.). Faltes personals: 6 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (37-10), 2nQ (30-15), 3rQ (22-5) i 4tQ (12-15).

MVP: Adrià Usan


JÚNIOR MASCULÍ

Descansa


CADET MASCULÍ BLAU

Descansa


CADET MASCULÍ BLANC 89-69 A.E. Minguella

Després d’una primera part igualada (40-39) els figuerencs surten del vestidor amb les idees molt clares en defensa i gran efectivitat anotadora per agafar un clar avantatge al marcador. Els visitants van començar amb molt d’encert exterior amb molt bona circulació de pilota en atac. Tot i els primers dubtes locals l’equip va saber mantenir el cap fred amb el marcador ajustat fins a la mitja part. Gran sortida del vestidor anotant 31 punts i apretant moltíssim en defensa per aconseguir un marge que vam saber mantenir fins al final. Minuts de qualitat per tots els jugadors i primera participació de Nil Rosillo del cadet groc.
L’equip vol dedicar la victòria a Pol Plana que estarà de baixa uns dies i a l’entrenador Albert Clopés que ha estat pare aquesta setmana d’en Genís; felicitats família!

CADET MASCULÍ GROC

Descansa


PRE-INFANTIL MASCULÍ

Descansa


C.B. Roses “Verd” 32-82 MINI MASCULÍ

Partit on abans de començar havíem parlat de tornar a ser agressius i intensos en defensa després d’uns quants partits on ens havíem relaxat una mica i així ho vàrem fer. Resultat d’això va ser que vàrem fer més faltes que els últims partits però també vàrem recuperar més pilotes i això va fer que poguéssim fer més contraatacs. En atac estàtic volem resoldre massa ràpid i hem d’aprendre a tenir més paciència  i moure més la pilota. Seguirem treballant durant la setmana per millorar!


PRE-MINI FEMENÍ 50-0 Les Alzines

Partit molt complet per part de totes les jugadores. A causa de la superioritat física, a partir del segon quart no “podíem” robar la pilota a camp ofensiu. Aquest condicionant ens va permetre jugar forces atacs estàtics i poder treballar situacions de cinc obertes, com passar i tallar i penetrar i doblar. A més a més, ens vam atrevir a passar la pilota sobre bot i a fer canvis de mà fent servir els revers. Els entrenadors estem molt contents de les ganes que tenen les jugadores d’aprendre.

C.B. Salt “Negre” 4-54 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Partit on hem intentat treballar en atac el que fem a entrenament, i això ha condicionat l’avantatge dels últims partits, tot i així, hem treballat molt bé els conceptes tot i que fallem moltes cistelles fàcils a sota la cistella. Amb la victòria ens hem classificat per a nivell “A”, on haurem de seguir treballant encara més ja que els partits es compliquen.

C.B. Salt 7-57 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Molt bon partit per tancar la 1a fase (jugant molt seriosos tot i la superioritat clara davant el rival) i per certificar la classificació a nivell A com a 2ns de grup, avui amb l’Iker del pre-mini groc. Moltes felicitats a tots!!! Ara a descansar uns dies i a carregar piles per tornar amb força a la 2a fase on segur cada partit serà molt disputat i ens permetrà seguir millorant.


PRE-MINI MASCULÍ GROC 13-54 Peralada Storks “Mixte”

Un molt bon partit nostre en el qual ja veiem una millora en tots els aspectes. Gràcies a la Laia, la Bruna i la Carla del Pre-Mini Femení per venir a ajudar-nos!