Dimecres passat al Poliesportiu Roser Llop de Figueres, la dietista i nutricionista Eva Fuentes va exposar davant de tots els presents, tot un seguit de propostes i combinacions alimentàries per buscar el millor equilibri dietètic pels nostres fills i filles. Tenint en compte l’edat, l’horari dels partits o el gramatge dels aliments per exemple, vam prendre consciència, a través d’un seguit de diapositives, de la quantitat d’hidrats de carboni, proteïnes, greixos, o vitamines entre d’altres, que han de prendre els jugadors/es per obtenir un millor rendiment esportiu. Una xerrada molt instructiva que mes endavant repetirem perquè tothom prengui consciència de com prevenir el cansament i recuperar les forces davant dels partits.
De fet, des de la Junta del CB Adepaf hem considerat tant interessant tot el que se’ns va explicar que, a partir del gener, afegirem una nova iniciativa durant els partits dels nostres jugadors! Ja veureu com ben aviat no serem ni els primers ni els únics! Pròximament més novetats!!