C.B.G.X. Santjoanenc 58-56 SÈNIOR MASCULÍ

Partit molt igualat de principi a fi amb petites diferències al marcador per part dels dos equips. Després d’un bon inici, el partit es va anar igualant, i un parcial de 18-2 entre el final del primer quart i l’inici del segon, donava la màxima diferència al marcador pels locals. A la segona part, pugem la intensitat en defensa i aconseguim equilibrar el marcador i amb un intercanvi constant de cistelles fins l’últim minut, on tot i tenir un parell de pilotes per igualar o posar-nos per davant no estem encertats i encadenem la segona derrota seguida en un altre final a cara o creu.

ANOTADORS:
Porras, O. (0), Juanola, A. (0), Usan, A. (4), Mchechnie, R. (0), Sanz, A. (9), Garriga, M. (4), Alonso, G. (4), Vallmajó, E. (4), Jaén, X. (4), Pascua, G. (19), Montalat, X. (8). Tirs lliures: 13/18.
Triples: 3 (3 Pascua, G.). Faltes personals: 28 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (13-12), 2nQ (17-11), 3rQ (16-19) i 4tQ (12-14).

MVP: Guillem Pascua


JÚNIOR MASCULÍ 63-54 C.B. Quart “Negre”

Partit amb moltes baixes i amb molts alts i baixos al joc, poc encert en atac, tot i un bon començament 6-0 els minut 1, però ens hem anat diluint en un joc erràtic poc definit amb falta d’idees i en alguns moments poca intensitat defensiva. Aquesta ha sigut la tònica dels tres primers quarts. A l’últim hem despertat i al minut 6 havíem agafat un avantatge de 12 punts que ens ha fet agafar l’ultim tram de partit amb més confiança. Avui amb l’ajuda d’en Lluis Giralt i l’Oriol Sànchez del cadet blau i en Guillem Aparicio del cadet blanc. Diumenge que ve tornem jugar a casa, esperem recuperat lesionats i retrobar-nos amb un millor joc i mes confiança en nosaltres mateixos.


C.B.G.X. Santjoanenc 41-64 CADET MASCULÍ BLAU

Última jornada d’aquesta 1ª fase amb victòria que ha col·locat l’equip al mig de la taula classificatòria empatats amb el cinquè però quedant darrera pel bàsquet average. Un partit a on la superioritat dels interiors va macar el ritme, dominant sempre el marcador, amb anotacions de tot l’equip. Felicitar el treball de tots abans de canviar de fase.


A.E. Sant Andreu Natzaret “A” 50-67 CADET MASCULÍ BLANC

Inici amb nervis pels dos equips. Bona circulació de pilota trobant 1c1 verticals i en defensa bona solidesa. Els locals però van aconseguir empatar el partit amb un bon segon quart on vam baixar molt la intensitat. A la represa, amb les idees més clares un parcial inicial va començar a decantar el marcador. Diferències que vam saber mantenir gràcies a la defensa i la concentració per superar la pressió local. A seguir treballant! Felicitats nois!


U.E. La Salle Girona 29-66 CADET MASCULÍ GROC

Victòria còmode a l’últim partit de la fase en el qual es van provar moltes coses noves i es van donar minuts als jugadors que habitualment no juguen tant. Tot i així van sortir les coses que vam intentar tot i que s’ha de seguir treballant.

F.D. Cassanenc 88-46 PRE-INFANTIL MASCULÍ

Des de la sortida, tot el partit amb mala actitud, tant en defensa com en atac. Sense poder reaccionar.


MINI MASCULÍ

Descansa


B.C. Fontajau 6-56 PRE-MINI FEMENÍ

Partit que vam començar un xic endormiscades; degut a una badada de l’entrenador vam arribar a pista quan faltaven cinc minuts i no vam tenir temps d’escalfar bé. La pista era petita i no hi estem acostumades, tot i això vam circular bé la pilota per trobar a la jugadora sola. En defensa vam mostrar la intensitat habitual i això ens va permetre sortir ràpides al contraatac.

PRE-MINI MASCULÍ BLAU 50-0 Bàsquet Vilafant “Mixt”
Molt bona concentració de tots els jugadors durant tot el partit, que va donar molta avantatge gràcies a jugar molt bé els contraatacs i els atacs estàtics, cada cop surt millor el que treballem als entrenaments. Pròxim partit el dissabte a Salt per acabar la primera fase on una victòria ens donaria l’accés a Nivell “A”.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 58-57 Bàsquet Vilafant “Taronja”

Partidàs de l’any amb molta intensitat i màxima igualtat al marcador des del primer  minut fins a l’últim segon. Els 2 equips ens jugàvem anar a nivell A i s’ha vist a la pista en tot moment. Nervis i imprecisions al principi, però disputa per cada pilota com si fos la última durant la 2a part quan ja s’han posat en el partit. Felicitats als 2 equips per un gran partit de bàsquet!! Ara ens toca “rematar” la gran feina feta aquesta 1a fase la setmana que ve a Salt. Ànims!!!


Unió Vedruna “Blau” 62-27 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Un començament molt bo va fer que fins a la mitja part tinguéssim possibilitats per arribar a competir el partit. Llavors ens vam dormir en defensa i vam permetre contraatacts fàcils que van trencar el partit i ens van fer complicada la remuntada. Cada dia es veu més el progrés i les ganes de l’equip, toca seguir!! Gràcies a en Xavi i l’Oriol per venir a jugar amb nosaltres. Queda l’últim partit d’aquesta lligueta a casa contra el Peralada, us hi esperem!