SÈNIOR MASCULÍ 65-68 C.B. Banyoles

Inici de partit poc encertat per part del dos equips, mica en mica vam entrar al partit, acabant el primer quart molt igualats. Al segon quart, no hem sabut aturar Corominas, que ens ha fet 14 punts quasi consecutius, que ens feia anar a remolc a la segona meitat. Després del descans, vam pujar la intensitat defensiva, que ens va permetre igualar el partit. I quan semblava que podíem trencar el partit, vam perdonar i, tot i tenir un tir per forçar la pròrroga, els visitants ho van aprofitar per endur-se la victòria.

ANOTADORS:

Porras, O. (0), Juanola, A. (4), Usan, A. (2), Mchechnie, R. (13), Sanz, A. (0), Garriga, M. (14), Alonso, G. (4), Vallmajó, E. (0), Jaén, X. (4), Pascua, G. (11), Montalat, X. (12). Tirs lliures: 19/23. Triples: 4 (2 Pascua, G. i 1Montalat, X. i Garriga, M.). Faltes personals: 22(Eliminat: Porras, O.).

Parcials: 1rQ (16-14), 2nQ (19-28), 3rQ (17-14) i 4tQ (13-12).

MVP: Robert Mchechnie


B.C. Fontajau 64-58 JÚNIOR MASCULÍ

Partit complicat davant d’un rival que ja a l’anada ens havia posat les coses difícils. Mancats d’efectius i amb la lesió d’en Roger al segon quart i la quantitat de faltes comeses (33), ens va ser clau en un partit dur. Les alternances al marcador varen ser constants i un bon 2n quart ens va posar 5 punts per davant. Durant el tercer període anàvem per davant al marcador però els locals s’anaven acostant. Vàrem mantenir el tipus fins el minut 9 amb empat a 58 però la eliminació de 4 jugadors va propiciar que els locals agafessin l’avantatge de 6 punts que reflexa el marcador.

Bàsquet Porqueres 48-61 JÚNIOR MASCULÍ

Partit amb alts i baixos, amb un començament molt apagat, tot i això els recanvis de banqueta varen imprimir un ritme més alt i un millor encert per acabar el primer quart 5 punts per davant. Un segon període per oblidar, només 5 punts, on els rivals varen recuperar amb dos triples i massa facilitats dins la zona. La reacció es va produir al tercer quart, en el qual vàrem poder imposar la intensitat defensiva que quan volem podem fer i aconseguir posar-nos per davant a la fi del tercer període (39-41), tot i això vàrem desaprofitar moltes pilotes en atac que podíem haver decidit el partit. No va ser fins l’últim període en el qual vàrem estar còmodes en atac amb un millor encert, remuntant un partit que s’havia posat difícil. Avui amb l’ajuda d’en Lluís Giralt del Cadet Blau i la baixa per lesió d’en Roger Font.


CADET MASCULÍ BLAU 60-64 C.B. Sarrià de Ter

Bon i emocionant partit el d’ahir , només va mancar que al final a l’últim minut i amb empat al marcador la sort i una falta fora de temps no ho varen fer possible. Tot i això, abans molt bon joc dels interiors contrarestant el seu joc molt ràpid amb poques faltes i sense gaire tir exterior, però efectiu en rebots i contraatacs. Tot i entrar a l’últim quart amb avantatge de 4 punts, un parcial de 2- 10 va capgirar el marcador, i amb igualtat fins el final. Molt bona actitud d’equip i banqueta.


CADET MASCULÍ BLANC

Descansa


CADET MASCULÍ GROC 65-80 Athlètic Silenc

Derrota després d’un segon quart sense intensitat ni rumb, tot i així, un primer quart temptejant al líder, i una sortida del descans amb molta intensitat defensiva i atacs amb coherència ens van acostar a 10 punts a falta de 2 minuts, però tres atacs finals dolents van condemnar el partit. Tot i que s’ha de seguir treballant molts aspectes, estem en bona línia i aquest és potser el millor partit de la temporada.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 76-73 Bàsquet Vedruna Palamós

Han sortit amb molta intensitat i nosaltres hem tingut de remuntar i incrementar la defensa.


C.E.B. Girona “Negre” 79-29 MINI MASCULÍ

Partit totalment plàcid pel Girona que a part de ser superiors en tots els aspectes s’han trobat un rival totalment entregat des de bon comencament, s’ha de seguir treballant!


PRE-MINI FEMENÍ 64-14 B.C. Torroella

Abans del partit hem parlat que hi ha aspectes innegociables com la concentració i les ganes. I hem sortit molt mentalitzades i lluitadores. Hem sabut deixar espais perquè les companyes juguessin i hem rodat molt bé la pilota per trobar a la companya sola i que pogués tirar. Encara falta que ens atrevim a posar en pràctica en el partit aspectes tècnics que treballem als entrenaments com els reversos o els canvis de mà per davant. El pròxim partit ho tornarem a intentar i segur que ens sortirà!

La Salle Palamós 95-47 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Partit on no es va entrar al partit gens bé, deixant que el rival anotés molt fàcil, juntament amb un encert molt baix per part nostre els va donar molt avantatge. A la segona meitat es va millorar molt en atac, posant en pràctica el treball fet durant els entrenaments que cada cop va sortint més bé, però es va continuar deixant anotar fàcil al rival i no ens va permetre recuperar el marcador.

C.B. Grifeu 0-50 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Seguim millorant, avui amb l’Unai del pre-mini groc. Setmana que ve a casa contra el Vilafant ens jugarem poder anar a nivell A!


PRE-MINI MASCULÍ GROC 6-56 C.E. Palamós 

Com sempre un inici molt fluix i a poc a poc ens anem despertant. Vam començar deixant cistelles fàcils però a mida que els minuts anaven passant defensàvem millor i els jugadors rivals tenien més dificultats per anotar. Falta acabar de millorar el nostre atac, tot i que respecte al principi de temporada es va notant una millora en els nois! Gràcies a la Bruna i a la Carla del pre-mini femení per venir a jugar amb nosaltres.